Ankara Çayeli Derneği’nde Genel Kurul Yapıldı

Rize 22.06.2021 - 11:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1587+ kez okundu.
 

Ankara Çayeli Derneği’nde Genel Kurul Yapıldı

Ankara Çayeli Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 19.06.2021 Tarihi’nde Ankara Bilim Üniversitesinde yapıldı. Ankara Çayelililer Derneğimizin 7. Olağan Genel Kurulu 19.06.2021 Cumartesi günü Ankara Bilim Üniversitesinde gerçekleştirildi. Süleyman Sol'un Divan Başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda, M.Celal Arıcı ve bütün yönetiminin katıldığı görüldü. Birlik ve Beraberlik içinde yapılan genel kurulun başarılı çalışmaların devamını getirmesini temenni ederiz. Derneğin 11 Kişiden oluşan yönetim kurulu şu şekilde gerçekleşti; Yönetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Celal ARICI seçildi, Başkan Yardımcısı: Prof.Dr. Ramazan ERENLER Başkan Yardımcısı: Mehmet Serdar KASIRGA Başkan Yardımcısı: Hızır Ali GÜMÜŞLER Başkan Yardımcısı: Fatih ÇOMOĞLU Genel Sekreter: Mehmet Ali ÇOLAK Sayman: Vedat Ali SİPAHİOĞLU Tanıtım ve Medya: İsmail ÇORAPÇI Üye İlişkileri : Haşim Karaloğlu Sosyal Politikalar: Salih Şahabettin KÖMÜRCÜ Dış İlişikler:  Mustafa SANDIKÇI Gençlik Kolları Başkanı’na Hüseyin Salih BAŞAR atanmıştır.   Oluşan yeni yönetim yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından yeni yol haritası ve yine hemşerilerini bir araya getirmeyle alakalı alınacak olan kararları kamu oyuyla paylaşmaya devam edecektir.  

Ankara Çayeli Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 19.06.2021 Tarihi’nde Ankara Bilim Üniversitesinde yapıldı.


Ankara Çayelililer Derneğimizin 7. Olağan Genel Kurulu 19.06.2021 Cumartesi günü Ankara Bilim Üniversitesinde gerçekleştirildi. Süleyman Sol'un Divan Başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda, M.Celal Arıcı ve bütün yönetiminin katıldığı görüldü. Birlik ve Beraberlik içinde yapılan genel kurulun başarılı çalışmaların devamını getirmesini temenni ederiz. Derneğin 11 Kişiden oluşan yönetim kurulu şu şekilde gerçekleşti;


Yönetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Celal ARICI seçildi,


Başkan Yardımcısı: Prof.Dr. Ramazan ERENLER

Başkan Yardımcısı: Mehmet Serdar KASIRGA

Başkan Yardımcısı: Hızır Ali GÜMÜŞLER

Başkan Yardımcısı: Fatih ÇOMOĞLU

Genel Sekreter: Mehmet Ali ÇOLAK

Sayman: Vedat Ali SİPAHİOĞLU

Tanıtım ve Medya: İsmail ÇORAPÇI

Üye İlişkileri : Haşim Karaloğlu

Sosyal Politikalar: Salih Şahabettin KÖMÜRCÜ

Dış İlişikler:  Mustafa SANDIKÇI

Gençlik Kolları Başkanı’na Hüseyin Salih BAŞAR atanmıştır.
 

Oluşan yeni yönetim yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından yeni yol haritası ve yine hemşerilerini bir araya getirmeyle alakalı alınacak olan kararları kamu oyuyla paylaşmaya devam edecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi