ANKARA RiDEF'DEN RİZELİ GENEL MÜDÜRE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rize 29.09.2021 - 21:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2451+ kez okundu.
 

ANKARA RiDEF'DEN RİZELİ GENEL MÜDÜRE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ankara Rize Dernekleri Federasyonu Rizeli bürokratları makamında ziyaret etti Ankara' Ridef (Rize Dernekler Federasyonu) Başkanı Muammer Bostan ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'ne atanan Rizeli hemşehrileri Fehmi Rasim Çelik ve aynı Genel Müdürlükte Daire Başkanı olarak göreve başlayan Rizeli eğitimci Şükür Köse'yi  makamlarında ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde Genel Müdür Çelik Rizeli hemşehrileri ile özel olarak ilgilenirken Rize'nin ve Türkiye'nin eğitim sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. .Mustafa Kasım Zorlu, Tamer Turan , Osman Altun, Hasan Delal ve Arif Semih Köse'nin de yer aldığı RİDEF heyetinin ziyaretleri için  Çelik ve Köse duydukları memnuniyeti belirterek hemşerilerine teşekkür ettiler. Başkanı Muammer Bostan'da yaptığı açıklamada hemşerilerimizin bu görevlere atanması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ülkemizin eğitim seviyesinin yukarılara taşınması adına  hem Rize'miz için hem de ülkemiz hayır hizmerler yapacaklarına inandığımız Genel Müdürümüz Sayın Fehmi Rasim ÇELİK ve Daire Başkanımız Sayın Şükür Köse'yi atandıkları yeni görevleri için tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Ankara Rize Dernekleri Federasyonu Rizeli bürokratları makamında ziyaret etti

Ankara' Ridef (Rize Dernekler Federasyonu) Başkanı Muammer Bostan ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'ne atanan Rizeli hemşehrileri Fehmi Rasim Çelik ve aynı Genel Müdürlükte Daire Başkanı olarak göreve başlayan Rizeli eğitimci Şükür Köse'yi  makamlarında ziyaret ettiler.

Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde Genel Müdür Çelik Rizeli hemşehrileri ile özel olarak ilgilenirken Rize'nin ve Türkiye'nin eğitim sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. .Mustafa Kasım Zorlu, Tamer Turan , Osman Altun, Hasan Delal ve Arif Semih Köse'nin de yer aldığı RİDEF heyetinin ziyaretleri için  Çelik ve Köse duydukları memnuniyeti belirterek hemşerilerine teşekkür ettiler. Başkanı Muammer Bostan'da yaptığı açıklamada hemşerilerimizin bu görevlere atanması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ülkemizin eğitim seviyesinin yukarılara taşınması adına  hem Rize'miz için hem de ülkemiz hayır hizmerler yapacaklarına inandığımız Genel Müdürümüz Sayın Fehmi Rasim ÇELİK ve Daire Başkanımız Sayın Şükür Köse'yi atandıkları yeni görevleri için tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi