Anneleri kazada ölen 9 yavru köpeği sahiplendiler

TOKAT 23.05.2022 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1369+ kez okundu.
 

Anneleri kazada ölen 9 yavru köpeği sahiplendiler

TOKAT'ın Reşadiye ilçesinde doğum yaptıktan sonra kazada ölen köpeğin 9 yavrusunu çay ocağı işletmecisi Hülya İlhan (38) ile Selma Öztürk (37) kardeşler sahiplendi. Biberonla beslenen yavrular, müşterilerin de ilgi odağı oldu. Reşadiye ilçesinde Hülya İlhan ve Selma Öztürk kardeşlerin işlettiği çay bahçesine sahipsiz Terrier cinsi bir köpek 27 Nisan'da doğum yaptı. Bir süre sonra yiyecek aramaya çıkan anne köpek, bir aracın çarpması sonucu öldü. Köpeğin öldüğünü öğrenen Hülya İlhan ile Selma Öztürk, 9 yavru köpeğe sahip çıkarak bahçelerinde bakmaya başladı. Her gün biberonla, bebek mamasıyla beslenen yavru köpekler, çay bahçesine gelen müşterilerden de yoğun ilgi gördü.   'ONLARA ÇOCUK GİBİ BAKIYORUZ' İşletme sahiplerinden Hülya İlhan, "Köpeği bizim bahçede doğum yaparken bulduk. Doğumdan sonra yavrulardan bir tanesi öldü, 9 tane kaldı. Sahipsiz oldukları için burada kaldılar. Doğumdan 5-6 gün sonra anneleri kayboldu. 2 gün aradık, herkese sorduk. Sonra bir aracın çarpması sonucu öldüğünü öğrendik. Zaten hayvan sahipsizdi. Sonrasında yavrular bize kaldı, biz bakıyoruz. Benim çocuğum yok ama kardeşimden biliyorum, onlara çocuk gibi bakıyoruz. 2 saatte bir mama veriyoruz. Havalar kötü olunca eve götürüyoruz. Şu anda havalar iyi olduğu için burada kalıyorlar. Bebek maması olursa yiyorlar. Köpek maması kabul etmiyorlar, yemiyorlar. Bildiğimiz bebek maması yiyorlar. Gelen misafirlerimiz de onları çok seviyor. Şu anda hiçbirine isim koymadık'' diye konuştu. 

TOKAT'ın Reşadiye ilçesinde doğum yaptıktan sonra kazada ölen köpeğin 9 yavrusunu çay ocağı işletmecisi Hülya İlhan (38) ile Selma Öztürk (37) kardeşler sahiplendi. Biberonla beslenen yavrular, müşterilerin de ilgi odağı oldu. Reşadiye ilçesinde Hülya İlhan ve Selma Öztürk kardeşlerin işlettiği çay bahçesine sahipsiz Terrier cinsi bir köpek 27 Nisan'da doğum yaptı. Bir süre sonra yiyecek aramaya çıkan anne köpek, bir aracın çarpması sonucu öldü. Köpeğin öldüğünü öğrenen Hülya İlhan ile Selma Öztürk, 9 yavru köpeğe sahip çıkarak bahçelerinde bakmaya başladı. Her gün biberonla, bebek mamasıyla beslenen yavru köpekler, çay bahçesine gelen müşterilerden de yoğun ilgi gördü.

 

'ONLARA ÇOCUK GİBİ BAKIYORUZ' İşletme sahiplerinden Hülya İlhan, "Köpeği bizim bahçede doğum yaparken bulduk. Doğumdan sonra yavrulardan bir tanesi öldü, 9 tane kaldı. Sahipsiz oldukları için burada kaldılar. Doğumdan 5-6 gün sonra anneleri kayboldu. 2 gün aradık, herkese sorduk. Sonra bir aracın çarpması sonucu öldüğünü öğrendik. Zaten hayvan sahipsizdi. Sonrasında yavrular bize kaldı, biz bakıyoruz. Benim çocuğum yok ama kardeşimden biliyorum, onlara çocuk gibi bakıyoruz. 2 saatte bir mama veriyoruz. Havalar kötü olunca eve götürüyoruz. Şu anda havalar iyi olduğu için burada kalıyorlar. Bebek maması olursa yiyorlar. Köpek maması kabul etmiyorlar, yemiyorlar. Bildiğimiz bebek maması yiyorlar. Gelen misafirlerimiz de onları çok seviyor. Şu anda hiçbirine isim koymadık'' diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi