ARAZİ KAVGASI... BABA VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

SAMSUN 18.11.2021 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1871+ kez okundu.
 

ARAZİ KAVGASI... BABA VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

BABA VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ   Samsun’da, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada komşusu Yunus Aslan tarafından tabancayla vurularak öldürülen İsmail Keskin  ve oğlu Mahir Keskin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. İsmail ve oğlu Mahir Keskin, bugün ikindi namazının ardından Salıpazarı ilçesine bağlı Tepealtı Mahallesi’nde bulunan evlerinin önünde kılınan cenaze namazının ardından Tepealtı Aile Kabristanlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Keskin ailesinin yanı sıra Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve çok sayıda vatandaş da katıldı. 

BABA VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

 

Samsun’da, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada komşusu Yunus Aslan tarafından tabancayla vurularak öldürülen İsmail Keskin  ve oğlu Mahir Keskin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. İsmail ve oğlu Mahir Keskin, bugün ikindi namazının ardından Salıpazarı ilçesine bağlı Tepealtı Mahallesi’nde bulunan evlerinin önünde kılınan cenaze namazının ardından Tepealtı Aile Kabristanlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Keskin ailesinin yanı sıra Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve çok sayıda vatandaş da katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi