Arkadaşını bıçaklayarak öldüren sanığa 15 yıl hapis

BOLU 09.07.2021 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2625+ kez okundu.
 

Arkadaşını bıçaklayarak öldüren sanığa 15 yıl hapis

BOLU'da, birlikte alkol aldıktan sonra tartıştığı arkadaşı Murat Tekçe'yi (30) bıçaklayarak öldüren Akın Yüksel (31), haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulanarak 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Olay, geçen yıl Ekim ayında Alpagutbey Mahallesi Candan Sokak'ta meydana geldi. Murat Tekçe, otomobilde birlikte alkol aldığı arkadaşı Akın Yüksel’i evine bırakmak istedi. Akın Yüksel evinin önüne geldiğinde araçtan inmek istemedi. İki arkadaş arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Akın Yüksel araçtan indi, Murat Tekçe de bölgeden ayrıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra ikili arasında yaşanan telefon görüşmesi sonrası Tekçe, yeniden arkadaşının evinin önüne geldi. Otomobile binen Yüksel, kavga ettiği arkadaşını kalbinden ve karnından bıçakladı. Yaralanan Tekçe, çevredekilerin çağırdığı ambulansla kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Olayın ardından tutuklanan Akın Yüksel hakkında 'Kasten öldürme' suçlamasıyla Bolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Akın Yüksel, Tekçe'nin yakınları ve taraf avukatları katıldı. Son sözleri sorulan Akın Yüksel, olaydan dolayı pişman olduğunu ve cinayeti haksız tahrik altında işlediğini söyledi.   İYİ HAL VE HAKSIZ TAHRİK İNDİRİMİ Mahkeme heyeti Akın Yüksel'in cinayeti haksız tahrik altında işlediğine kanaat getirerek ve mahkeme sürecindeki iyi halini de göz önünde bulundurarak 15 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. 

BOLU'da, birlikte alkol aldıktan sonra tartıştığı arkadaşı Murat Tekçe'yi (30) bıçaklayarak öldüren Akın Yüksel (31), haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulanarak 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Olay, geçen yıl Ekim ayında Alpagutbey Mahallesi Candan Sokak'ta meydana geldi. Murat Tekçe, otomobilde birlikte alkol aldığı arkadaşı Akın Yüksel’i evine bırakmak istedi. Akın Yüksel evinin önüne geldiğinde araçtan inmek istemedi. İki arkadaş arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Akın Yüksel araçtan indi, Murat Tekçe de bölgeden ayrıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra ikili arasında yaşanan telefon görüşmesi sonrası Tekçe, yeniden arkadaşının evinin önüne geldi. Otomobile binen Yüksel, kavga ettiği arkadaşını kalbinden ve karnından bıçakladı. Yaralanan Tekçe, çevredekilerin çağırdığı ambulansla kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Olayın ardından tutuklanan Akın Yüksel hakkında 'Kasten öldürme' suçlamasıyla Bolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Akın Yüksel, Tekçe'nin yakınları ve taraf avukatları katıldı. Son sözleri sorulan Akın Yüksel, olaydan dolayı pişman olduğunu ve cinayeti haksız tahrik altında işlediğini söyledi.

 

İYİ HAL VE HAKSIZ TAHRİK İNDİRİMİ Mahkeme heyeti Akın Yüksel'in cinayeti haksız tahrik altında işlediğine kanaat getirerek ve mahkeme sürecindeki iyi halini de göz önünde bulundurarak 15 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi