Artvin-Batum Medya buluşması başlıyor

ARTVİN 07.06.2022 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1615+ kez okundu.
 

Artvin-Batum Medya buluşması başlıyor

KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK), yerli ve yabancı 70 gazetecinin katılacağı Artvin ve Batum'da medya buluşması gerçekleştirecek.   KGK tarafından 8-12 Haziran tarihleri arasında ‘Artvin-Batum Medya Buluşması’ gerçekleştirilecek. 70 gazeteciye KGK Artvin İl Temsilciliği, Artvin Valiliği ve Batum Başkonsolosluğu ev sahipliği yapacak. Program kapsamında konuklara Artvin ve Batum illeri gezdirilecek. Medya panelinin de gerçekleşeceği programda, Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesi Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Özgür Eminağaoğlu, KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Erarslan ve Hukuk Yazarı Avukat Atilla Diler tarafından medyanın toplum üzerindeki etkisi, sosyal medya ve dijital medyanın günümüzdeki faktörleri ve rolleri, küreselleşme ve medya, Artvin Çoruh Üniversitesi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Projeleri konuşulacak. Medya buluşması, 12 Haziran Pazar günü, Batum'dan Hopa'ya dönüş ve konukların uğurlanmasıyla sona erecek. 

KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK), yerli ve yabancı 70 gazetecinin katılacağı Artvin ve Batum'da medya buluşması gerçekleştirecek.

 

KGK tarafından 8-12 Haziran tarihleri arasında ‘Artvin-Batum Medya Buluşması’ gerçekleştirilecek. 70 gazeteciye KGK Artvin İl Temsilciliği, Artvin Valiliği ve Batum Başkonsolosluğu ev sahipliği yapacak. Program kapsamında konuklara Artvin ve Batum illeri gezdirilecek. Medya panelinin de gerçekleşeceği programda, Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesi Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Özgür Eminağaoğlu, KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Erarslan ve Hukuk Yazarı Avukat Atilla Diler tarafından medyanın toplum üzerindeki etkisi, sosyal medya ve dijital medyanın günümüzdeki faktörleri ve rolleri, küreselleşme ve medya, Artvin Çoruh Üniversitesi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Projeleri konuşulacak. Medya buluşması, 12 Haziran Pazar günü, Batum'dan Hopa'ya dönüş ve konukların uğurlanmasıyla sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi