Artvin'de 6 ev yandı; 1 ölü, 1 kayıp (2)

ARTVİN 19.04.2022 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1664+ kez okundu.
 

Artvin'de 6 ev yandı; 1 ölü, 1 kayıp (2)

ENKAZDA ARAMA SÜRÜYOR   Artvin'in Şavşat ilçesi Taşköprü köyüne bağlı Cami Mahallesi'nde, 6 ev ile 3 samanlığın yandığı yangında yaşamını yitiren Mehmet Mustafa Kaya’nın kayıp olan eşi Esmer Kaya’yı arama çalışmaları sürüyor. Ekipler küle dönen evin enkazında kadına ait bulgulara ulaşmaya çalışıyor. Bu arada AFAD ekipleri mahallede hasar tespit çalışması başlattı.     VALİ DORUK İNCELEMELERDE BULUNDU Artvin Valisi Yılmaz Doruk da mahallede incelemelerde bulundu. Sabahın erken saatlerinde çıkan yangına AFAD koordinesindeki ekiplerin acilen müdahalede bulunduğu belirten Vali Doruk, "Yaşanan bu üzücü olayda yapılan ilk tespitlere göre ne yazık ki 1 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 1 vatandaşımızın da kayıp olduğu anlaşılmıştır. Kayıp vatandaşımızın bulunması için yürütülen çalışmalar titizlikle devam ediyor. Ayrıca yine yapılan ilk tespitlere göre olayda 6 konut ve 3 samanlık hasar görmüştür. Devlet olarak tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.   

ENKAZDA ARAMA SÜRÜYOR

 

Artvin'in Şavşat ilçesi Taşköprü köyüne bağlı Cami Mahallesi'nde, 6 ev ile 3 samanlığın yandığı yangında yaşamını yitiren Mehmet Mustafa Kaya’nın kayıp olan eşi Esmer Kaya’yı arama çalışmaları sürüyor. Ekipler küle dönen evin enkazında kadına ait bulgulara ulaşmaya çalışıyor. Bu arada AFAD ekipleri mahallede hasar tespit çalışması başlattı.  

 

VALİ DORUK İNCELEMELERDE BULUNDU Artvin Valisi Yılmaz Doruk da mahallede incelemelerde bulundu. Sabahın erken saatlerinde çıkan yangına AFAD koordinesindeki ekiplerin acilen müdahalede bulunduğu belirten Vali Doruk, "Yaşanan bu üzücü olayda yapılan ilk tespitlere göre ne yazık ki 1 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 1 vatandaşımızın da kayıp olduğu anlaşılmıştır. Kayıp vatandaşımızın bulunması için yürütülen çalışmalar titizlikle devam ediyor. Ayrıca yine yapılan ilk tespitlere göre olayda 6 konut ve 3 samanlık hasar görmüştür. Devlet olarak tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi