Artvin'de sel afetinin bilançosu ağır; 39 yapı yıkıldı,1459'u hasarlı (6)

ARTVİN 25.07.2021 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1697+ kez okundu.
 

Artvin'de sel afetinin bilançosu ağır; 39 yapı yıkıldı,1459'u hasarlı (6)

BAKAN SOYLU, MURGUL’DA İ   çişleri Bakanı Süleyman Soylu, Artvin'in Murgul ilçesinde sele kapılarak kaybolan Serdar Yiğit'i arama çalışmalarının sürdürüldüğü bölgede incelemelerde bulundu. AFAD, JAK ve AKUT ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Soylu, aile ile görüştü. Ekiplerin selin sürüklediği ağaç ve odunlarla kaplı Murgul Çayı'nda zorlu arama çalışmaları sürüyor. 

BAKAN SOYLU, MURGUL’DA İ

 

çişleri Bakanı Süleyman Soylu, Artvin'in Murgul ilçesinde sele kapılarak kaybolan Serdar Yiğit'i arama çalışmalarının sürdürüldüğü bölgede incelemelerde bulundu. AFAD, JAK ve AKUT ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Soylu, aile ile görüştü. Ekiplerin selin sürüklediği ağaç ve odunlarla kaplı Murgul Çayı'nda zorlu arama çalışmaları sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi