ASALETEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

Eğitim 24.02.2022 - 16:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3865+ kez okundu.
 

ASALETEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

Rize/İyidere İlçesinde asaleten şube müdürü olarak görev yapan Aydın MERTAYAK  23/02/2022 tarih ve 44261951 sayılı Bakanlık onayı ile Rize'nin /Kalkandere İlçesine asaleten İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğü atandı MERTAYAK; atama haberini sosyal medya hesabından ".Bizi bu makama layık gören büyüklerime müteşekkirim. Yeni görev yerimde Rabbim Yar ve Yardımcım olsun" diyerek duyurdu. Kalkandere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzun yıllardır Davut TİRYAKİ yürütüyordu    

Rize/İyidere İlçesinde asaleten şube müdürü olarak görev yapan Aydın MERTAYAK  23/02/2022 tarih ve 44261951 sayılı Bakanlık onayı ile Rize'nin /Kalkandere İlçesine asaleten İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğü atandı


MERTAYAK; atama haberini sosyal medya hesabından ".Bizi bu makama layık gören büyüklerime müteşekkirim. Yeni görev yerimde Rabbim Yar ve Yardımcım olsun" diyerek duyurdu.

Kalkandere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzun yıllardır Davut TİRYAKİ yürütüyordu

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi