Askeri servis ile TIR çarpıştı: 10 yaralı

Türkiye 09.12.2020 - 12:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1763+ kez okundu.
 

Askeri servis ile TIR çarpıştı: 10 yaralı

Askeri servis ile TIR çarpıştı: 10 yaralı Konya'da Milli Savunma Bakanlığı Atış Test ve Değerlendirme Merkezi'ne askeri personeli taşıyan servis aracı ile TIR'la çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü ile servis aracındaki sekiz kişi yaralandı.  Kaza, saat 08.30 sularında Konya-Adana kara yolu Karapınar ilçesi Hotamış kavşağında meydana geldi. Milli Savunma Bakanlığı Atış Test ve Değerlendirme Merkezi’ne askeri personeli taşıyan Selim Can Ertek’in kullandığı midibüs, yoğun sis nedeniyle Osman Duran yönetimindeki TIR’la çarpıştı. Sürücüler Osman Duran, Selim Can Ertek ile servis aracındaki sekiz asker ve askeri personel yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Askeri servis ile TIR çarpıştı: 10 yaralı


Konya'da Milli Savunma Bakanlığı Atış Test ve Değerlendirme Merkezi'ne askeri personeli taşıyan servis aracı ile TIR'la çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü ile servis aracındaki sekiz kişi yaralandı. 


Kaza, saat 08.30 sularında Konya-Adana kara yolu Karapınar ilçesi Hotamış kavşağında meydana geldi. Milli Savunma Bakanlığı Atış Test ve Değerlendirme Merkezi’ne askeri personeli taşıyan Selim Can Ertek’in kullandığı midibüs, yoğun sis nedeniyle Osman Duran yönetimindeki TIR’la çarpıştı.


Sürücüler Osman Duran, Selim Can Ertek ile servis aracındaki sekiz asker ve askeri personel yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi