ATO Başkanı Baran: Hükümetimizin alacağı karara saygılıyız

TOKAT 11.06.2022 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1519+ kez okundu.
 

ATO Başkanı Baran: Hükümetimizin alacağı karara saygılıyız

ANKARA Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve Yönetim Kurulu üyeleri Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik'i ziyaret etti. ATO Başkanı Baran Temmuz ayında yapılması planlana asgari ücret çalışmasıyla ilgili olarak "İş dünyası olarak reel sektör olarak hükümetimizin alacağı karara saygılıyız" dedi.     ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve Yönetim Kurulu üyeleri bir dizi ziyaretler için Tokat'a geldi. Başkan Baran ve yönetim kurulu üyeleri Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik'i makamında ziyaret etti.  Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Çelik, "Bugün şehrimiz ve odamız açısından çok önemli  bir gün yaşıyoruz. Çok önemli misafirlerimiz var. Yaklaşık 2  yıldır planladığımız fakat pandemi nedeniyle kesintiye uğrayan bir programımız vardı. Bugün bunu gerçekleştiriyor olmaktan çok mutluyuz. Ankara Ticaret Odası bizim için çok önemlidir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.  Başkan Çelik ve yönetimine teşekkür eden ATO Başkanı Gürsel Baran, "Tokat çok güzel ve önemli bir yer.  Gittiğimiz her yerde çok büyük bir ilgi gördük. Başkanımız ile Ankara'dan tanışıyoruz. Başkanımız elinden gelen her şeyi yapıyor. Başkanımı takip ediyorum. Tokat tüccarı için elinden gelen her şeyi yaptığını görüyorum. Ticaret ve Sanayi Odaları çok kıymetli, bu görevi layığı ile yaptığını farkındayım. Beraber çalışıyoruz. Zaman zaman görüşüyoruz. Onlardan aldığımız sıkıntılar ve problemler ile ilgili girişimlerde bulunuyoruz. Birbirimize destek veriyoruz" diye konuştu. Temmuz ayında asgari ücret konusunda planlanan çalışma ile ilgili de konuşan Baran, "Asgari ücret şu anda bütün Dünya'da yaşanan bir problem, bizim ülkemizde de aynı sıkıntı. Fiyatların nerelerden nerelere geldiğini hepimiz görüyoruz. Çalışanlarımız gerçekten sıkıntılı, problemli. Devletimiz hakikaten önemli bir destek verdi yıl başında. Belki bir destek daha verilmesi gerekiyor. Yıl ortasında bunlar konuşulmaz ama bir mücbir sebep var. Bundan dolayı gündeme geliyor. Bizler de iş dünyası olarak, reel sektör olarak hükümetimizin alacağı karara saygılıyız. Bizler de çok zor günlerden geçiyoruz. Bizler de hakikaten sıkıntıdayız. Buna rağmen çalışanlarımıza elimizden gelen desteği azami ölçüde verme gayreti içinde olacağız" diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI   

ANKARA Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve Yönetim Kurulu üyeleri Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik'i ziyaret etti. ATO Başkanı Baran Temmuz ayında yapılması planlana asgari ücret çalışmasıyla ilgili olarak "İş dünyası olarak reel sektör olarak hükümetimizin alacağı karara saygılıyız" dedi.

 

  ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve Yönetim Kurulu üyeleri bir dizi ziyaretler için Tokat'a geldi. Başkan Baran ve yönetim kurulu üyeleri Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik'i makamında ziyaret etti.  Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Çelik, "Bugün şehrimiz ve odamız açısından çok önemli  bir gün yaşıyoruz. Çok önemli misafirlerimiz var. Yaklaşık 2  yıldır planladığımız fakat pandemi nedeniyle kesintiye uğrayan bir programımız vardı. Bugün bunu gerçekleştiriyor olmaktan çok mutluyuz. Ankara Ticaret Odası bizim için çok önemlidir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.  Başkan Çelik ve yönetimine teşekkür eden ATO Başkanı Gürsel Baran, "Tokat çok güzel ve önemli bir yer.  Gittiğimiz her yerde çok büyük bir ilgi gördük. Başkanımız ile Ankara'dan tanışıyoruz. Başkanımız elinden gelen her şeyi yapıyor. Başkanımı takip ediyorum. Tokat tüccarı için elinden gelen her şeyi yaptığını görüyorum. Ticaret ve Sanayi Odaları çok kıymetli, bu görevi layığı ile yaptığını farkındayım. Beraber çalışıyoruz. Zaman zaman görüşüyoruz. Onlardan aldığımız sıkıntılar ve problemler ile ilgili girişimlerde bulunuyoruz. Birbirimize destek veriyoruz" diye konuştu. Temmuz ayında asgari ücret konusunda planlanan çalışma ile ilgili de konuşan Baran, "Asgari ücret şu anda bütün Dünya'da yaşanan bir problem, bizim ülkemizde de aynı sıkıntı. Fiyatların nerelerden nerelere geldiğini hepimiz görüyoruz. Çalışanlarımız gerçekten sıkıntılı, problemli. Devletimiz hakikaten önemli bir destek verdi yıl başında. Belki bir destek daha verilmesi gerekiyor. Yıl ortasında bunlar konuşulmaz ama bir mücbir sebep var. Bundan dolayı gündeme geliyor. Bizler de iş dünyası olarak, reel sektör olarak hükümetimizin alacağı karara saygılıyız. Bizler de çok zor günlerden geçiyoruz. Bizler de hakikaten sıkıntıdayız. Buna rağmen çalışanlarımıza elimizden gelen desteği azami ölçüde verme gayreti içinde olacağız" diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi