AVCI'DAN HABER VAR

Siyaset 12.12.2020 - 18:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1405+ kez okundu.
 

AVCI'DAN HABER VAR

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, yeni tip koronavirüs  belirtilerinin gözükmesi üzerine Perşembe günü Ankara’da yaptırdığı test sonucunun  pozitif çıkması üzerine Ankara Şehir Hastanesinde tedavi altınmıştı. Avcı, bugün sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımlayarak sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.   İşte Avcı'nın o  açıklaması     Covit-19 testimin pozitif çıkması vesilesiyle iki gündür Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi altındayım. Dayanılmayacak düzeyde baş ve kas ağrısı, üşüme, titreme, yüksek ateş gibi şikayetlerim yavaş yavaş azalıyor ve herşey gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.   Bu zor süreçte arayan, mesaj atan, sosyal medya ortamlarında üzüntülerini ifade eden tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.   İkizdere’den Fındıklıya, Çamlıhemşin’den İyidere’ye kadar tüm hemşehrilerimizle kurduğumuz bağ her geçen gün gelişti ve bugün artık duygudaşlığa dönüştü.   Tüm mesajlarınızı okumaya çalıştım.   Her görüşten ve her kesimden gelen bu mesajların muhtevasını, edilen duaları gördükçe duygulanmamak mümkün değil.   İnanın bu sevginizi, bu vefanızı ömrüm boyunca unutmayacağım.   Sizleri gönülden seviyorum.   En kalbi selamlarımı bildiriyorum.   (Not: Pandemi sürecinin başından itibaren inanılmaz fedakarlıklarla bizlerin iyi olması için mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza bir kere daha yürekten teşekkür ediyorum.)”

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, yeni tip koronavirüs  belirtilerinin gözükmesi üzerine Perşembe günü Ankara’da yaptırdığı test sonucunun  pozitif çıkması üzerine Ankara Şehir Hastanesinde tedavi altınmıştı.


Avcı, bugün sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımlayarak sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

 

İşte Avcı'nın o  açıklaması

 

 

Covit-19 testimin pozitif çıkması vesilesiyle iki gündür Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi altındayım. Dayanılmayacak düzeyde baş ve kas ağrısı, üşüme, titreme, yüksek ateş gibi şikayetlerim yavaş yavaş azalıyor ve herşey gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.

 

Bu zor süreçte arayan, mesaj atan, sosyal medya ortamlarında üzüntülerini ifade eden tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

 

İkizdere’den Fındıklıya, Çamlıhemşin’den İyidere’ye kadar tüm hemşehrilerimizle kurduğumuz bağ her geçen gün gelişti ve bugün artık duygudaşlığa dönüştü.

 

Tüm mesajlarınızı okumaya çalıştım.

 

Her görüşten ve her kesimden gelen bu mesajların muhtevasını, edilen duaları gördükçe duygulanmamak mümkün değil.

 

İnanın bu sevginizi, bu vefanızı ömrüm boyunca unutmayacağım.

 

Sizleri gönülden seviyorum.

 

En kalbi selamlarımı bildiriyorum.

 

(Not: Pandemi sürecinin başından itibaren inanılmaz fedakarlıklarla bizlerin iyi olması için mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza bir kere daha yürekten teşekkür ediyorum.)”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi