AVCI 'DAN RİZE'DE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Siyaset 15.07.2022 - 22:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3182+ kez okundu.
 

AVCI 'DAN RİZE'DE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI VE RİZE MİLLETVEKİLİ MUHAMMET AVCI VE AK PARTİ HEYETİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ   Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve Teşkilat Mensupları, Öz Gıda İş Sendikası D.Karadeniz Rize Şube Başkanlığımıza seçilen Fatih Kandemir ve Yönetim Kurulu üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.   Yapılan ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Şube Başkanı Fatih Kandemir; “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin’in göreve geldiği dönemden bugüne kadar televizyon kanalları ve sosyal medya da yaptığı açıklamalar ve 2021-2022 yıllarını kapsayan Kamu Çerçeve Protokolünde de imza altına alındığı üzere Mevsimlik İşçilerimizde oluşan yüksek düzeydeki kadro beklentisini ifade etti. Mevsimlik İşçilerin  sorunlarını dile getirdi. Bugüne kadar ki ilgi alakaları nedeniyle Rize Milletvekilimiz Muhammet Avcı’ya teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de daha sık bir araya gelerek istişarelerde bulunmaları gerektiğini dile getirdi.”   Rize Milletvekili Muhammet Avcı yaptığı konuşmada; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Mevsimlik İşçi arkadaşlarımız ile ilgili yapılması gereken ne varsa yapmak için gayret göstereceklerini ifade ederek, daha sık bir araya gelerek istişarelerde bulunulması noktasında hem fikir olduklarını belirtti.   Öz Gıda İş sendikasından yapılan açıklamada; İşçi arkadaşlarımızdan aldığımız güç ve destek ile yaptığımız çalışmalarımıza değerli Vekilimiz Muhammet Avcı’nın sorunlarımızı sahiplenmesi ve destek sözü ayrı bir ivme kazandırmıştır. Bu destek ile çalışmalarımıza daha yoğun bir şekilde devam edeceğimizi ifade eder, saygılarımızı sunarız." denildi

AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI VE RİZE MİLLETVEKİLİ MUHAMMET AVCI VE AK PARTİ HEYETİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve Teşkilat Mensupları, Öz Gıda İş Sendikası D.Karadeniz Rize Şube Başkanlığımıza seçilen Fatih Kandemir ve Yönetim Kurulu üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Yapılan ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Şube Başkanı Fatih Kandemir; “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin’in göreve geldiği dönemden bugüne kadar televizyon kanalları ve sosyal medya da yaptığı açıklamalar ve 2021-2022 yıllarını kapsayan Kamu Çerçeve Protokolünde de imza altına alındığı üzere Mevsimlik İşçilerimizde oluşan yüksek düzeydeki kadro beklentisini ifade etti. Mevsimlik İşçilerin  sorunlarını dile getirdi.


Bugüne kadar ki ilgi alakaları nedeniyle Rize Milletvekilimiz Muhammet Avcı’ya teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de daha sık bir araya gelerek istişarelerde bulunmaları gerektiğini dile getirdi.”

 

Rize Milletvekili Muhammet Avcı yaptığı konuşmada; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Mevsimlik İşçi arkadaşlarımız ile ilgili yapılması gereken ne varsa yapmak için gayret göstereceklerini ifade ederek, daha sık bir araya gelerek istişarelerde bulunulması noktasında hem fikir olduklarını belirtti.

 

Öz Gıda İş sendikasından yapılan açıklamada; İşçi arkadaşlarımızdan aldığımız güç ve destek ile yaptığımız çalışmalarımıza değerli Vekilimiz Muhammet Avcı’nın sorunlarımızı sahiplenmesi ve destek sözü ayrı bir ivme kazandırmıştır. Bu destek ile çalışmalarımıza daha yoğun bir şekilde devam edeceğimizi ifade eder, saygılarımızı sunarız." denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi