AVCI' DAN RİZE'DE İLÇE HALKINA MÜJDELİ HABERLER

23.07.2022 - 07:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2508+ kez okundu.
 

AVCI' DAN RİZE'DE İLÇE HALKINA MÜJDELİ HABERLER

Milletvekili Muhammed AVCI beraberindeki partililerle  birlikte, ikizdere ilçesinde idi.         AVCI, ikizderede yapılmakta olan yatırımları inceledikten sonra, vadandaslar la hasbihal olduktan sonra  esnaf ziyaretlerinde bulundu.           Milletvekili Muhammed AVCI, İkizdere ilçesinde yaptığı açıklamalarda İkizdere li hemşerilerine inşaatı devam eden, yapılacak yatırımlar hakkında ve   proje aşamasındaki yatırımlar konusunda açıklamalarda bulundu .          Milletvekili AVCI nin ikizderede yapmış olduğu açıklamalar.         Şuanda ikizdere'nin uzun zamandır beklediği çay fabrikasının inşaat denetleyerek, Yetkililerden şu an itibariyle gerekli bilgiler aldık, inşallah 11. Ayda  fabrikamız bitmiş şekilde Çaykur’a teslim edilecektir.          Diğer taraftan özellikle Yeşil yol ağı üzerinde olan ikizdere ilçemizin yayla yolları var, inşallah 11,5 milyon civarında bir yatırım programı oluşturduk, yakın bir zamanda uygulamaya başlayacağız.                Yine önemli yatırımlarımız dan biri de doğalgaz' ımızı  bütün ilçelerimizde doğalgaz çalışması yaptık, sahil ilçelerimizi zaten bitirdik, şimdi inşallah İkizdere ilçemizde de doğalgazı getiriyoruz, bu vesileyle İkizdere hemşerilerimiz de doğalgaz ile buluşturacağız. .         ikizderenin en önemli turizm destinasyonlarımızdan bir tanesi inşallah meles bölgesi olacaktır,bu proje  çok önemli bir turizm projesidir, önümüzdeki süreçte bu projeye imza atacağız ve aynı zamanda, havalimanının açılmasıyla birlikte, İkizdere bölgesi çok önemli bir turizm destinasyon merkezi olacakdır.                Rize Milletvekili Muhammed AVCI açıklamalarında ,Hep beraber Yaylamızı doğamızı tabiatımızı korumaya devam etmeliyiz, mimarimizi muhafaza etmeye devam etmeliyiz,  bu vesileyle  inşalah  bütün ikizdereli hemşerilerimizin son derece refah içinde yaşıyabileceği ,  Turistlerinde son derece güzel bir tabiatla buluşacağı, güzel bir doğayla karşılaşacakları,İkizdere ilçemizin  güzel bir ilçe hürriyetine kavuşacağını Ümit ediyorum açıklamasında bulunarak bütün ikizdereli hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum ifadesinde bulundu

Milletvekili Muhammed AVCI beraberindeki partililerle  birlikte, ikizdere ilçesinde idi.

       
AVCI, ikizderede yapılmakta olan yatırımları inceledikten sonra, vadandaslar la hasbihal olduktan sonra  esnaf ziyaretlerinde bulundu.
         
Milletvekili Muhammed AVCI, İkizdere ilçesinde yaptığı açıklamalarda İkizdere li hemşerilerine inşaatı devam eden, yapılacak yatırımlar hakkında ve   proje aşamasındaki yatırımlar konusunda açıklamalarda bulundu . 
       
Milletvekili AVCI nin ikizderede yapmış olduğu açıklamalar.
       
Şuanda ikizdere'nin uzun zamandır beklediği çay fabrikasının inşaat denetleyerek, Yetkililerden şu an itibariyle gerekli bilgiler aldık, inşallah 11. Ayda  fabrikamız bitmiş şekilde Çaykur’a teslim edilecektir. 
       
Diğer taraftan özellikle Yeşil yol ağı üzerinde olan ikizdere ilçemizin yayla yolları var, inşallah 11,5 milyon civarında bir yatırım programı oluşturduk, yakın bir zamanda uygulamaya başlayacağız.                Yine önemli yatırımlarımız dan biri de doğalgaz' ımızı  bütün ilçelerimizde doğalgaz çalışması yaptık, sahil ilçelerimizi zaten bitirdik, şimdi inşallah İkizdere ilçemizde de doğalgazı getiriyoruz, bu vesileyle İkizdere hemşerilerimiz de doğalgaz ile buluşturacağız. .
       
ikizderenin en önemli turizm destinasyonlarımızdan bir tanesi inşallah meles bölgesi olacaktır,bu proje  çok önemli bir turizm projesidir, önümüzdeki süreçte bu projeye imza atacağız ve aynı zamanda, havalimanının açılmasıyla birlikte, İkizdere bölgesi çok önemli bir turizm destinasyon merkezi olacakdır.               


Rize Milletvekili Muhammed AVCI açıklamalarında ,Hep beraber Yaylamızı doğamızı tabiatımızı korumaya devam etmeliyiz, mimarimizi muhafaza etmeye devam etmeliyiz,  bu vesileyle  inşalah  bütün ikizdereli hemşerilerimizin son derece refah içinde yaşıyabileceği ,  Turistlerinde son derece güzel bir tabiatla buluşacağı, güzel bir doğayla karşılaşacakları,İkizdere ilçemizin  güzel bir ilçe hürriyetine kavuşacağını Ümit ediyorum açıklamasında bulunarak bütün ikizdereli hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum ifadesinde bulundu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi