AVCI RİZE ESNAFI İLE SOKAKTA BULUŞTU

Siyaset 22.09.2020 - 22:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2656+ kez okundu.
 

AVCI RİZE ESNAFI İLE SOKAKTA BULUŞTU

AK  Parti Rize Milletvekili Muhammed  AVCI,  TBMM çalışmalarına ara verildiği bu günlerde seçim bölgesi Rize'ye  gelerek değişik yer ve zamanlarda Rizeli vatandaşlarla buluşarak  şikayetlerini ve taleplerini birinci ağızdan dinliyor. Rize'deki yatırımlarıda yerinde bizzt inceleyen AVCI  bugünde Rize  Cumhuriyet caddesinde   beraberinde Ak Parti Rize Merkez  ilçe başkanı Fatih KÖSE ile  birlikte esnafla bir araya gelerek samimi bir ortamda vatandaşların istep ve taleplerini dinledi, onlarda Rize ve Türkiye üzerine sohbette bulundu.   Kalabalık bir esnaf grubunun bulunduğu sohbette  Avcı özellikle kentsel dönüşüm ve Rize'de  kamulastirmalar konusunda açıklamalarda bulundu. Avcı'nın esnafın tüm sorularına içtenlikle cevap verdiği soru cevap şeklindeki sohbette  Rize Esnaf Odaları Başkanı Güven Aksoy'da hazır bulundu   Avcı kısa bir süre önce vefat eden,  Rize'nin en eski ustalarından olan Mustafa KARAAHMETOGLU nun eşine de Başsağlığı dileklerinde bulundu.   Avcı'nın açıklamalarından memnun kalan Rizeli esnaflar bu tür sohbetlerin sürekli olmasını talep ederek  samimi açıklamaları için AVCI'ya teşekkür ettiler.  
AK  Parti Rize Milletvekili Muhammed  AVCI,  TBMM çalışmalarına ara verildiği bu günlerde seçim bölgesi Rize'ye  gelerek değişik yer ve zamanlarda Rizeli vatandaşlarla buluşarak  şikayetlerini ve taleplerini birinci ağızdan dinliyor.

Rize'deki yatırımlarıda yerinde bizzt inceleyen AVCI  bugünde Rize  Cumhuriyet caddesinde   beraberinde Ak Parti Rize Merkez  ilçe başkanı Fatih KÖSE ile  birlikte esnafla bir araya gelerek samimi bir ortamda vatandaşların istep ve taleplerini dinledi, onlarda Rize ve Türkiye üzerine sohbette bulundu.
 
Kalabalık bir esnaf grubunun bulunduğu sohbette  Avcı özellikle kentsel dönüşüm ve Rize'de  kamulastirmalar konusunda açıklamalarda bulundu. Avcı'nın esnafın tüm sorularına içtenlikle cevap verdiği soru cevap şeklindeki sohbette  Rize Esnaf Odaları Başkanı Güven Aksoy'da hazır bulundu
 
Avcı kısa bir süre önce vefat eden,  Rize'nin en eski ustalarından olan Mustafa KARAAHMETOGLU nun eşine de Başsağlığı dileklerinde bulundu.
 
Avcı'nın açıklamalarından memnun kalan Rizeli esnaflar bu tür sohbetlerin sürekli olmasını talep ederek  samimi açıklamaları için AVCI'ya teşekkür ettiler.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi