AVCI VE EKİBİ YENİ ATANAN İL MÜDÜRÜ İLE BAKANI ZİYARET ETTİLER.

Kültür 24.09.2020 - 13:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2517+ kez okundu.
 

AVCI VE EKİBİ YENİ ATANAN İL MÜDÜRÜ İLE BAKANI ZİYARET ETTİLER.

Rize Turizmi İçin Ankara'ya Çıkarma Yaptılar AK Parti Rize milletvekili Muhammed Avcı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u Ankara'daki makamında ziyaret etti. Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Fatih Topçu, Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ziyaret eden AK Parti Rize milletvekili Muhammed Avcı, Rize turizmine dair yatırımları değerlendirdi. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın katıldığı ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapana Avcı, "İlgisi ve pratik çözümleri için sayın bakanımıza yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  

Rize Turizmi İçin Ankara'ya Çıkarma Yaptılar

AK Parti Rize milletvekili Muhammed Avcı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u Ankara'daki makamında ziyaret etti.


Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Fatih Topçu, Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ziyaret eden AK Parti Rize milletvekili Muhammed Avcı, Rize turizmine dair yatırımları değerlendirdi.


Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın katıldığı ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapana Avcı, "İlgisi ve pratik çözümleri için sayın bakanımıza yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi