AVCI VE METİN BAKAN KURUMLA RİZE'DEKİ DÖNÜŞÜMÜ GÖRÜŞTÜLER

Rize 28.01.2021 - 22:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1767+ kez okundu.
 

AVCI VE METİN BAKAN KURUMLA RİZE'DEKİ DÖNÜŞÜMÜ GÖRÜŞTÜLER

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı,  Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek  Rize’nin kentsel dönüşümde gelinen son durumu görüştüler.   Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la görüşen Milletvekili Muhammed Avcı ve Belediye Başkanı Metin, Rize'de kentsel dönüşüme girecek olan Osman Karavin Caddesi, Deniz Sitesi ve Taşlıdere Mahallesi için yapılacak yeni projeleri konuştu.    Görüşmeyi sosyal medya hesaplarından duyuran AVCI ve METİN Vatandaşların ilettiği sorunlara da değinerek dolgu alanında 400 dönüm olarak yapılacak olan Millet Bahçesi projesindeki son gelişmeleri  değerlendirdiler.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı,  Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek  Rize’nin kentsel dönüşümde gelinen son durumu görüştüler.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la görüşen Milletvekili Muhammed Avcı ve Belediye Başkanı Metin, Rize'de kentsel dönüşüme girecek olan Osman Karavin Caddesi, Deniz Sitesi ve Taşlıdere Mahallesi için yapılacak yeni projeleri konuştu. 

 

Görüşmeyi sosyal medya hesaplarından duyuran AVCI ve METİN Vatandaşların ilettiği sorunlara da değinerek dolgu alanında 400 dönüm olarak yapılacak olan Millet Bahçesi projesindeki son gelişmeleri  değerlendirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi