Avcı'dan Rize'de En Yüksek Oy Aldığı İlçeye Ziyaret

Siyaset 06.04.2019 - 19:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2548+ kez okundu.
 

Avcı'dan Rize'de En Yüksek Oy Aldığı İlçeye Ziyaret

AK Parti'nin Rize'de En Yüksek Oy Aldığı İlçeye Avcı'dan Ziyaret    AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı Ardeşen’e geldi.    AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı Ardeşen’e geldi. 31 Mart yerel seçimleri sonucunda Ardeşen Belediye Başkanı seçilen Avni Kahya’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor.    Bu kapsamda AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya’yı makamında ziyaret etti. Avcı’yı burada Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer karşıladı.    AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ardeşen’de 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Avni Kahya’yı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.    Ziyarete ilişkin Ardeşen Belediye Başkanı sosyal paylaşım hesabından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Tüm platformlarda kendisinden güç ve destek alarak tecrübelerinden faydalandığımız Rize'mizin yetiştirdiği önemli siyaset adamlarından Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Rize Milletvekilimiz Muhammed Avcı vekilim bizleri ziyarete geldiler. Kendilerinin bu nazik ziyareti tevazu ve samimiyetle yapacağımız hizmetler için gönül Belediyeciliğinde bizleri motive etmiştir. Teşekkürler sayın vekilim; Allah sizleri yanımızdan ve bu kutlu davaya nefer olmaktan geri bırakmasın.”    31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Rize'de en yüksek oyu Ardeşen'de aldı. Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avni Kahya aldığı 7 Bin 012 oy ile Ardeşen Belediye Başkanı seçildi.   

AK Parti'nin Rize'de En Yüksek Oy Aldığı İlçeye Avcı'dan Ziyaret 

 

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı Ardeşen’e geldi. 

 

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı Ardeşen’e geldi. 31 Mart yerel seçimleri sonucunda Ardeşen Belediye Başkanı seçilen Avni Kahya’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. 

 

Bu kapsamda AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya’yı makamında ziyaret etti. Avcı’yı burada Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer karşıladı. 

 

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ardeşen’de 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Avni Kahya’yı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. 

 

Ziyarete ilişkin Ardeşen Belediye Başkanı sosyal paylaşım hesabından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Tüm platformlarda kendisinden güç ve destek alarak tecrübelerinden faydalandığımız Rize'mizin yetiştirdiği önemli siyaset adamlarından Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Rize Milletvekilimiz Muhammed Avcı vekilim bizleri ziyarete geldiler. Kendilerinin bu nazik ziyareti tevazu ve samimiyetle yapacağımız hizmetler için gönül Belediyeciliğinde bizleri motive etmiştir. Teşekkürler sayın vekilim; Allah sizleri yanımızdan ve bu kutlu davaya nefer olmaktan geri bırakmasın.” 

 

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Rize'de en yüksek oyu Ardeşen'de aldı. Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avni Kahya aldığı 7 Bin 012 oy ile Ardeşen Belediye Başkanı seçildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi