AVRUPA'DA BİR BAŞKA.. CİM BOM MOSKOVADA KAZANDI.

Spor 22.10.2021 - 00:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2794+ kez okundu.
 

AVRUPA'DA BİR BAŞKA.. CİM BOM MOSKOVADA KAZANDI.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Lokomotiv Moskova'ya konuk oldu. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golle 1-0 kazandı ve liderliğini perçinledi. UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'yla karşı karşıya geldi. Mücadele sarı-kırmızılıların 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 82. dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Bu sonuçla birlikte Galatasaray 3 maç sonunda 7 puan topladı ve liderliğini perçinledi. Lokomotiv Moskova ise 3 maç sonunda galibiyetle tanışamadı ve 1 puanda kaldı. İki takım 4 Kasım Perşembe günü Nef Stadyumu'nda karşılaşacak. .CİMBOM NAMAĞLUP LİDER! Sahasında Lazio'yu 1-0 mağlup eden Galatasaray, Marsilya deplasmanından 0-0 eşitlikle ayrılmıştı. Cimbom, Lokomotiv Moskova deplasmanından da 1-0 galip gelerek namağlup liderliğini sürdürdü. SONRADAN GİRDİLER GALİBİYETİ GETİRDİLER! Maça yedek kulübesinde başlayan Kerem Aktürkoğlu 67. dakikada, Olimpiu Morutan ise 76. dakikada oyuna girdi. Rumen yıldız galibiyet golünün asistini yaparken, 3 puanı getiren gol ise Kerem'den geldi. MARCAO-NELSSON İKİLİSİ GOL YEDİRMİYOR! Galatasaray, stoper hattında Marcao ve Nelsson'un görev aldığı 3 Avrupa maçında gol yemedi. .

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Lokomotiv Moskova'ya konuk oldu. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golle 1-0 kazandı ve liderliğini perçinledi.


UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'yla karşı karşıya geldi. Mücadele sarı-kırmızılıların 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.


Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 82. dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti.


Bu sonuçla birlikte Galatasaray 3 maç sonunda 7 puan topladı ve liderliğini perçinledi. Lokomotiv Moskova ise 3 maç sonunda galibiyetle tanışamadı ve 1 puanda kaldı. İki takım 4 Kasım Perşembe günü Nef Stadyumu'nda karşılaşacak.


.CİMBOM NAMAĞLUP LİDER!


Sahasında Lazio'yu 1-0 mağlup eden Galatasaray, Marsilya deplasmanından 0-0 eşitlikle ayrılmıştı. Cimbom, Lokomotiv Moskova deplasmanından da 1-0 galip gelerek namağlup liderliğini sürdürdü.


SONRADAN GİRDİLER GALİBİYETİ GETİRDİLER!


Maça yedek kulübesinde başlayan Kerem Aktürkoğlu 67. dakikada, Olimpiu Morutan ise 76. dakikada oyuna girdi. Rumen yıldız galibiyet golünün asistini yaparken, 3 puanı getiren gol ise Kerem'den geldi.


MARCAO-NELSSON İKİLİSİ GOL YEDİRMİYOR!


Galatasaray, stoper hattında Marcao ve Nelsson'un görev aldığı 3 Avrupa maçında gol yemedi.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi