Ayrı yaşadığı eşinin evini ateşe verdi

Karadeniz 24.07.2020 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2731+ kez okundu.
 

Ayrı yaşadığı eşinin evini ateşe verdi

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, Hayriye A., 1 aydır ayrı yaşadığı eşinin evine, kapıyı çilingirle açtırıp girdikten sonra eşyaları ateşe verdi.    Olay, gece yarısı, Kepez Mahallesi Çetin Emeç Caddesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Hayriye A., 2014 yılında evlendiği Adem A. ile 1 ay önce ayrı yaşamaya başladı. Dün gece işte olan eşinin evine gelen Hayriye A., çilingir yardımıyla kapıyı açtırarak, içeri girdi. Hayriye A., evde kalan eşyalarını alıp, misafir odasını ateşe verip kaçtı. Yangını fark eden bina sakinleri, polis ile itfaiyeyi aradı. Binada yaşayanlar panik içinde dışarı çıkarken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.  Yangının ardından binada yaşayanlar, Hayriye A. ve Adem A.'dan şikayetçi olmak için karakola gitti.  

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, Hayriye A., 1 aydır ayrı yaşadığı eşinin evine, kapıyı çilingirle açtırıp girdikten sonra eşyaları ateşe verdi. 

 

Olay, gece yarısı, Kepez Mahallesi Çetin Emeç Caddesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Hayriye A., 2014 yılında evlendiği Adem A. ile 1 ay önce ayrı yaşamaya başladı. Dün gece işte olan eşinin evine gelen Hayriye A., çilingir yardımıyla kapıyı açtırarak, içeri girdi. Hayriye A., evde kalan eşyalarını alıp, misafir odasını ateşe verip kaçtı. Yangını fark eden bina sakinleri, polis ile itfaiyeyi aradı. Binada yaşayanlar panik içinde dışarı çıkarken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.  Yangının ardından binada yaşayanlar, Hayriye A. ve Adem A.'dan şikayetçi olmak için karakola gitti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi