AZERBAYCAN'IN HER DAİM YANINDAYIZ -

Rize 02.10.2020 - 13:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2657+ kez okundu.
 

AZERBAYCAN'IN HER DAİM YANINDAYIZ -

Geçmiş tarihlerden bu yana gerek densizliğinin verdiği gerekse bir takım ülkelerce şımartılarak öne itilmesinin getirisi ile boyundan büyük hareketlere yeltenen Ermenistan kendi sonunu hazırlamaktadır. Ermenistan'ın bölgede kader tayin edici role üstlenmesi tamamen güçlenen Azerbaycan ve Türkiye'ye yönelik hedef saptırma girişiminden başka hiçbir şey değildir. Ermenistan'ın hafızasından silinmediğini düşündüğümüz Osmanlı Devleti gerçeği vardır ki bu gerçek onların en korkulu rüyasıdır. Dolayısıyla Osmanlı bakiyesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'de yapılan bu hadsizce girişimin karşısında kardeş ve can Azerbaycan'ın yanındadır. Misliyle karşılık verilen bu saldırının sonuçsuz kaldığı ve umduklarını bulamadıkları ortadadır. Bundan sonra atılacak daha sert ve somut hamleler ile Ermenistan ve onun tetikleyicisi olan devletler hadlerini bileceklerdir. Rize Muhtarlar Federasyonu olarak, kalleşçe ve haince saldırıda şehit düşen tüm Azerbaycan'lı kardeşlerimize Allah'tan rahmet, Azerbaycan ile beraber ülkemize ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Can Azerbaycan'ın yanında her daim yer aldığımızı aziz kamuoyuna paylaşmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Selam ve Saygılarımızla Tuncay MAŞALACI Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı

Geçmiş tarihlerden bu yana gerek densizliğinin verdiği gerekse bir takım ülkelerce şımartılarak öne itilmesinin getirisi ile boyundan büyük hareketlere yeltenen Ermenistan kendi sonunu hazırlamaktadır.


Ermenistan'ın bölgede kader tayin edici role üstlenmesi tamamen güçlenen Azerbaycan ve Türkiye'ye yönelik hedef saptırma girişiminden başka hiçbir şey değildir.


Ermenistan'ın hafızasından silinmediğini düşündüğümüz Osmanlı Devleti gerçeği vardır ki bu gerçek onların en korkulu rüyasıdır. Dolayısıyla Osmanlı bakiyesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'de yapılan bu hadsizce girişimin karşısında kardeş ve can Azerbaycan'ın yanındadır.


Misliyle karşılık verilen bu saldırının sonuçsuz kaldığı ve umduklarını bulamadıkları ortadadır. Bundan sonra atılacak daha sert ve somut hamleler ile Ermenistan ve onun tetikleyicisi olan devletler hadlerini bileceklerdir.


Rize Muhtarlar Federasyonu olarak, kalleşçe ve haince saldırıda şehit düşen tüm Azerbaycan'lı kardeşlerimize Allah'tan rahmet, Azerbaycan ile beraber ülkemize ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Can Azerbaycan'ın yanında her daim yer aldığımızı aziz kamuoyuna paylaşmaktan onur ve gurur duyuyoruz.


Selam ve Saygılarımızla


Tuncay MAŞALACI
Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi