Baba- oğul, bir hafta arayla coronadan hayatını kaybetti

Türkiye 29.09.2020 - 13:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1861+ kez okundu.
 

Baba- oğul, bir hafta arayla coronadan hayatını kaybetti

Baba- oğul, bir hafta arayla coronadan hayatını kaybetti   Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, 90 yaşındaki Zülküf Gökçe ve 60 yaşındaki oğlu Hikmet Gökçe bir hafta arayla corona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi. Akyazı’ya bağlı Vakıf Mahallesi’nde oturan Zülküf Gökçe ile oğlu Hikmet Gökçe’nin başvurdukları hastanede yapılan Covid-19 testleri pozitif çıktı. Hastanede tedaviye alınan Zülküf Gökçe, 21 Eylül’de hayatını kaybetti. Gökçe’nin ölümünden bir hafta sonra da oğlu Hikmet Gökçe, yaşamını yitirdi. Virüs nedeniyle bir hafta arayla 2 kişiyi kaybeden Gökçe ailesi, büyük üzüntü yaşadı. Hikmet Gökçe’nin cenazesi, bugün Akyazı!da toprağa verilecek. 

Baba- oğul, bir hafta arayla coronadan hayatını kaybetti
 

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, 90 yaşındaki Zülküf Gökçe ve 60 yaşındaki oğlu Hikmet Gökçe bir hafta arayla corona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.


Akyazı’ya bağlı Vakıf Mahallesi’nde oturan Zülküf Gökçe ile oğlu Hikmet Gökçe’nin başvurdukları hastanede yapılan Covid-19 testleri pozitif çıktı.


Hastanede tedaviye alınan Zülküf Gökçe, 21 Eylül’de hayatını kaybetti. Gökçe’nin ölümünden bir hafta sonra da oğlu Hikmet Gökçe, yaşamını yitirdi. Virüs nedeniyle bir hafta arayla 2 kişiyi kaybeden Gökçe ailesi, büyük üzüntü yaşadı. Hikmet Gökçe’nin cenazesi, bugün Akyazı!da toprağa verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi