BABA OĞUL BİRER GÜN ARAYLA COVİD-19'DAN ÖLDÜ

Türkiye 01.12.2020 - 16:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2883+ kez okundu.
 

BABA OĞUL BİRER GÜN ARAYLA COVİD-19'DAN ÖLDÜ

Bucak merkez Çukur Mahallesi’nde oturan, emekli Mustafa Onaran ile Karayvatlar Mahallesi’nde oturan oğlu galerici Özden Onaran, coronaya yakalandı. Bir süredir Bucak Devlet Hastanesi’nde corona virüsü tedavisi gören Mustafa Onaran, önceki gece yaşamını yitirirken, dün de Özden Onaran kurtarılamadı. Baba ve oğlunun peş peşe ölümüyle aile, büyük üzüntü yaşadı. Öte yandan Bucak’ta son 1 haftada 7 kişinin corona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Bucak merkez Çukur Mahallesi’nde oturan, emekli Mustafa Onaran ile Karayvatlar Mahallesi’nde oturan oğlu galerici Özden Onaran, coronaya yakalandı.


Bir süredir Bucak Devlet Hastanesi’nde corona virüsü tedavisi gören Mustafa Onaran, önceki gece yaşamını yitirirken, dün de Özden Onaran kurtarılamadı. Baba ve oğlunun peş peşe ölümüyle aile, büyük üzüntü yaşadı.


Öte yandan Bucak’ta son 1 haftada 7 kişinin corona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi