Baba ve 2 oğlu, hastane otoparkında 2 güvenlik görevlisini silahla yaraladı

ZONGULDAK 04.03.2021 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1476+ kez okundu.
 

Baba ve 2 oğlu, hastane otoparkında 2 güvenlik görevlisini silahla yaraladı

 Hastane otoparkında 2 güvenlik görevlisinin silahla yaralayıp kaçtı başlıklı haberimizi, kaynağından alınan ek bilgiler ve şüpheli sayısının 3 olması nedeniyle yeniden veriyoruz    ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde 2 kardeş ile babaları hastanede önünde park tartışmasında 2 güvenlik görevlisini tabancayla vurup kaçtı. Olayın ardından kaçış anları cep telefonuna yansıyan şüpheliler, bir süre sora polis merkezine giderek teslim oldu.  Olay, saat 16.00 sıralarında Çaycuma Devlet Hastanesi otoparkında meydana geldi. Aracını hatalı park ettiği öne sürülen sürücü ile kendisini uyaran güvenlik görevlileri Tolga Temelkuran ve Rahmi Özkara arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında otomobildeki 3 kişiden biri, tabancayla Temelkuran ve Özkara'ya ateş etti. Tolga Temelkuran ve Rahmi Özkara, vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanırken, şüpheliler ise otomobiliyle kaçtı. Aynı hastanede tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis, olayın ardından kaçış anı cep telefonuyla görüntülenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı   TESLİM OLDULAR   Bir süre sonra 3 şüpheli, polis merkezine giderek teslim oldu. Tayfun ve Tahsin K. kardeşler ile babaları Raci K. olduğu belirlenen şüpheliler, sorguya alındı. 

 Hastane otoparkında 2 güvenlik görevlisinin silahla yaralayıp kaçtı başlıklı haberimizi, kaynağından alınan ek bilgiler ve şüpheli sayısının 3 olması nedeniyle yeniden veriyoruz 

 

ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde 2 kardeş ile babaları hastanede önünde park tartışmasında 2 güvenlik görevlisini tabancayla vurup kaçtı. Olayın ardından kaçış anları cep telefonuna yansıyan şüpheliler, bir süre sora polis merkezine giderek teslim oldu.  Olay, saat 16.00 sıralarında Çaycuma Devlet Hastanesi otoparkında meydana geldi. Aracını hatalı park ettiği öne sürülen sürücü ile kendisini uyaran güvenlik görevlileri Tolga Temelkuran ve Rahmi Özkara arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında otomobildeki 3 kişiden biri, tabancayla Temelkuran ve Özkara'ya ateş etti. Tolga Temelkuran ve Rahmi Özkara, vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanırken, şüpheliler ise otomobiliyle kaçtı. Aynı hastanede tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis, olayın ardından kaçış anı cep telefonuyla görüntülenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı

 

TESLİM OLDULAR

 

Bir süre sonra 3 şüpheli, polis merkezine giderek teslim oldu. Tayfun ve Tahsin K. kardeşler ile babaları Raci K. olduğu belirlenen şüpheliler, sorguya alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi