Bağ evine kaçak sigara baskını: 2 gözaltı

ÇORUM 18.04.2022 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2633+ kez okundu.
 

Bağ evine kaçak sigara baskını: 2 gözaltı

ÇORUM’da polis ekiplerince kaçak sigara üretimi yapılan bağ evine düzenlenen operasyonda yüklü miktarda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı   . Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Çorum- İskilip karayolu üzerindeki bir bağ evinde kaçak doldurulmuş makaron sigara üretimi yapıldığı ve kent merkezinde iş yerlerine satıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler takibe aldıkları bağ evine baskın düzenledi. Baskında, 127 kilo kaçak nargile tütünü, 80 kilo kaçak kıyılmış sarma sigaralık tütün, 48 kullanılmış ve tekrar kullanıma hazır TAPDK bandrolü, 39 bin 200 kaçak bandrolsüz makaron sigara, 1 bandrol sökmek için kullanılan buhar makinesi ile otomatik dijital sigara doldurma makinesi ele geçirildi. Polis olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı. 

ÇORUM’da polis ekiplerince kaçak sigara üretimi yapılan bağ evine düzenlenen operasyonda yüklü miktarda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı

 

. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Çorum- İskilip karayolu üzerindeki bir bağ evinde kaçak doldurulmuş makaron sigara üretimi yapıldığı ve kent merkezinde iş yerlerine satıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler takibe aldıkları bağ evine baskın düzenledi. Baskında, 127 kilo kaçak nargile tütünü, 80 kilo kaçak kıyılmış sarma sigaralık tütün, 48 kullanılmış ve tekrar kullanıma hazır TAPDK bandrolü, 39 bin 200 kaçak bandrolsüz makaron sigara, 1 bandrol sökmek için kullanılan buhar makinesi ile otomatik dijital sigara doldurma makinesi ele geçirildi. Polis olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi