Bahçesinde temizlik yaparken yılan ısırdı

Genel 15.06.2020 - 20:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2485+ kez okundu.
 

Bahçesinde temizlik yaparken yılan ısırdı

TOKAT'ta bahçesinde temizlik yaparken yılan tarafından ısırılan Akın İşbilen (20) hastaneye kaldırıldı.   Olay, saat 17.00 sıralarında Niksar ilçesine bağlı Yolkonak Beldesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Bahçesinde temizlik yaptığı sırada Akın İşbilen'i zehirli olduğu sanılan bir yılan bacağından ısırdı. Yılanın ısırmasını fark eden İşbilen, bacağını temiz bir bezle sararak Niksar Develet Hastanesi'ne gitti. Burada tedavisi yapılan İşbilen daha sonra evine gönderildi. İşbilen, kendisini ısıran yılanı ise öldürmediğini söyledi.  

TOKAT'ta bahçesinde temizlik yaparken yılan tarafından ısırılan Akın İşbilen (20) hastaneye kaldırıldı.

 

Olay, saat 17.00 sıralarında Niksar ilçesine bağlı Yolkonak Beldesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Bahçesinde temizlik yaptığı sırada Akın İşbilen'i zehirli olduğu sanılan bir yılan bacağından ısırdı. Yılanın ısırmasını fark eden İşbilen, bacağını temiz bir bezle sararak Niksar Develet Hastanesi'ne gitti. Burada tedavisi yapılan İşbilen daha sonra evine gönderildi. İşbilen, kendisini ısıran yılanı ise öldürmediğini söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi