BAKAN AÇIKLADI. RİZE REKORA GİDİYOR

Sağlık 29.08.2021 - 00:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2341+ kez okundu.
 

BAKAN AÇIKLADI. RİZE REKORA GİDİYOR

Rize rekora gidiyor   Fahrettin Koca, haftalık vaka sayılarını sosyal medya hesabından duyurdu. Vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık vaka sayılarını sosyal medya hesabından açıkladı. Koca'nın açıklamasına göre vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize oldu.   Koca'nın açıklaması şöyle oldu:   "14-20 Ağustos arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız veya gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz. Son haritaya göre yeni vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize."

Rize rekora gidiyor
 

Fahrettin Koca, haftalık vaka sayılarını sosyal medya hesabından duyurdu. Vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize oldu.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık vaka sayılarını sosyal medya hesabından açıkladı. Koca'nın açıklamasına göre vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize oldu.
 

Koca'nın açıklaması şöyle oldu:

 

"14-20 Ağustos arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız veya gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz. Son haritaya göre yeni vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi