Bakan Dönmez: 'Kanuni' ilk görevi için Karadeniz'e açıldı (2)

ZONGULDAK 05.05.2021 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1946+ kez okundu.
 

Bakan Dönmez: 'Kanuni' ilk görevi için Karadeniz'e açıldı (2)

'KANUNİ'NİN ÖZELLİKLERİ   Zonguldak'taki Filyos Limanı'nda hazırlıkları tamamlanan, Türkiye'nin üçüncü sondaj gemisi olarak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı envanterine katılan, 227 metre uzunluğa ve 42 metre genişliğe sahip 'Kanuni' ile 11 bin 400 metre derinliğe kadar sondaj yapılabiliyor. 'Kanuni', Karadeniz'deki ilk sondaj faaliyeti için 14 Kasım 2020'de Filyos Limanı'na demirlenmiş ve ilk olarak kule montajı tamamlanmıştı.  

'KANUNİ'NİN ÖZELLİKLERİ

 

Zonguldak'taki Filyos Limanı'nda hazırlıkları tamamlanan, Türkiye'nin üçüncü sondaj gemisi olarak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı envanterine katılan, 227 metre uzunluğa ve 42 metre genişliğe sahip 'Kanuni' ile 11 bin 400 metre derinliğe kadar sondaj yapılabiliyor. 'Kanuni', Karadeniz'deki ilk sondaj faaliyeti için 14 Kasım 2020'de Filyos Limanı'na demirlenmiş ve ilk olarak kule montajı tamamlanmıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi