Bakan Kasapoğlu: Bu anıt o hüznün, o elim günün bir timsali olacak (2)

Spor 20.01.2021 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2598+ kez okundu.
 

Bakan Kasapoğlu: Bu anıt o hüznün, o elim günün bir timsali olacak (2)

KANO SPORCULARINI İZLEDİ   Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Samsunspor kafilesinin geçirdiği kazanın 32’nci yıl dönümü dolayısıyla hayatını kaybedenler anısına yaptırılan Futbol Şehitleri Anıtı’nın açılışının ardından Samsunspor Kulübü tarafından 19 Mayıs Stadı önüne yaptırılan Futbol Kahramanları Anıtı'nın da açılışını gerçekleştirdi. Bakan Kasapoğlu, daha sonra Çarşamba ilçesini ziyaret etti. Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ile birlikte kano sporunu geliştirmek adına yapılan tesisleri gezen Bakan Kasapoğlu, sporcuların çalışmalarını izledi. Bakan Kasapoğlu, ziyaretlerin ardından Çarşamba Havalimanı’na geçerek, Samsun’dan ayrıldı. 

KANO SPORCULARINI İZLEDİ

 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Samsunspor kafilesinin geçirdiği kazanın 32’nci yıl dönümü dolayısıyla hayatını kaybedenler anısına yaptırılan Futbol Şehitleri Anıtı’nın açılışının ardından Samsunspor Kulübü tarafından 19 Mayıs Stadı önüne yaptırılan Futbol Kahramanları Anıtı'nın da açılışını gerçekleştirdi. Bakan Kasapoğlu, daha sonra Çarşamba ilçesini ziyaret etti. Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ile birlikte kano sporunu geliştirmek adına yapılan tesisleri gezen Bakan Kasapoğlu, sporcuların çalışmalarını izledi. Bakan Kasapoğlu, ziyaretlerin ardından Çarşamba Havalimanı’na geçerek, Samsun’dan ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi