BAKAN KURUM, BİSİKLETİ ESKİYEN ÇOCUĞA KENDİ BİSİKLETİNİ HEDİYE ETTİ

Karadeniz 28.11.2020 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2127+ kez okundu.
 

BAKAN KURUM, BİSİKLETİ ESKİYEN ÇOCUĞA KENDİ BİSİKLETİNİ HEDİYE ETTİ

BAKAN KURUM, BİSİKLETİ ESKİYEN ÇOCUĞA KENDİ BİSİKLETİNİ HEDİYE ETTİ   Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Canik Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm, alt yapı yatırımları temel atma törenlerinin ardından Canik Millet Bahçesi’ni ziyaret etti. Alanı gezen Bakan Kurum, daha sonra protokol üyeleriyle birlikte millet bahçesinde bisiklet sürdü. Bu sırada küçük bir kız çocuğuyla sohbet eden Bakan Kurum, çocuğa ‘bisikletin var mı?’ diye sordu. Çocuk ise ‘bisikletim eski’ cevabını verince Bakan Kurum, bindiği bisikleti küçük çocuğa hediye etti. 

BAKAN KURUM, BİSİKLETİ ESKİYEN ÇOCUĞA KENDİ BİSİKLETİNİ HEDİYE ETTİ

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Canik Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm, alt yapı yatırımları temel atma törenlerinin ardından Canik Millet Bahçesi’ni ziyaret etti. Alanı gezen Bakan Kurum, daha sonra protokol üyeleriyle birlikte millet bahçesinde bisiklet sürdü. Bu sırada küçük bir kız çocuğuyla sohbet eden Bakan Kurum, çocuğa ‘bisikletin var mı?’ diye sordu. Çocuk ise ‘bisikletim eski’ cevabını verince Bakan Kurum, bindiği bisikleti küçük çocuğa hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi