BAKAN RİZE'DE SALARHA TÜNELİNİ ARAÇLA GEÇTİ

Rize 24.09.2020 - 14:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2870+ kez okundu.
 

BAKAN RİZE'DE SALARHA TÜNELİNİ ARAÇLA GEÇTİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi programa katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi programa katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Rize’de ilk olarak Rize Valiliğini ziyaret etti. Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette Valilik Şeref Defterini imzalayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize Valisi Kemal Çeber’den il genelinde ulaştırma ve altyapı ile ilgili yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi aldı. Vali Çeber, gerçekleştirilen ziyaretin kendilerini onure ettiğini ifade ederek, “ Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun ilimize ve Rize Valiliğine gerçekleştirmiş olduğunu ziyaret bizleri çok mutlu ve onure etti. İlimizde devam etmekte olan pek çok yatırım ve proje var. Bu gün Sayın Bakanımız ile birlikte bunların bir kısmını inceleyeceğiz. “ifadelerini kullandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Rize Valiliğine gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Kahraman ve ilgili kurum amirleri eşlik etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Valilik ziyareti sonrası tarihi mimariye uygun şekilde restore edilen ve çalışmaları tamamlanan PTT Merkez Şubesinde incelemelerde buldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu incelemelerinin ardından Rize merkezde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere geldiği Rize'de ki programının ilk bölümünde, Merkeze bağlı Salarha beldesinde yapı devam eden Salarha tünelinde incelemelerde bulunarak Karayolları Genel Müdüründen Tünel Çalışmaları hakkında bilgi aldı.       Salarha Tüneli Salarha Vadisi'ni Rize'nin şehir merkezine yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda, 2 gidiş 2 geliş yani çift tüp tünelle bağlayan bir ulaşım yapısıdır. Salarha tüneli bölge halkının ulaşımı ve şehir yapılanmasının rahatlayabilmesi için hayli önem arz etmektedir. Bitimine ve hizmete sunulmasına çok az kalınan tünelden Bakan Karaismailoğlu araçla geçiş yaptı. Tünelin Rize istikametinden girip, Salarha isikametinden çıkan Bakan Karaismailoğlu daha sonra tünel şantiyesini ziyaret etti.          Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na yapmış olduğu incelemelerde Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve ilgili kurum amirleri eşlik etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi programa katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye geldi.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi programa katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Rize’de ilk olarak Rize Valiliğini ziyaret etti. Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette Valilik Şeref Defterini imzalayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize Valisi Kemal Çeber’den il genelinde ulaştırma ve altyapı ile ilgili yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi aldı.


Vali Çeber, gerçekleştirilen ziyaretin kendilerini onure ettiğini ifade ederek, “ Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun ilimize ve Rize Valiliğine gerçekleştirmiş olduğunu ziyaret bizleri çok mutlu ve onure etti.


İlimizde devam etmekte olan pek çok yatırım ve proje var. Bu gün Sayın Bakanımız ile birlikte bunların bir kısmını inceleyeceğiz. “ifadelerini kullandı.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Rize Valiliğine gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Kahraman ve ilgili kurum amirleri eşlik etti.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Valilik ziyareti sonrası tarihi mimariye uygun şekilde restore edilen ve çalışmaları tamamlanan PTT Merkez Şubesinde incelemelerde buldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu incelemelerinin ardından Rize merkezde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. 


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere geldiği Rize'de ki programının ilk bölümünde, Merkeze bağlı Salarha beldesinde yapı devam eden Salarha tünelinde incelemelerde bulunarak Karayolları Genel Müdüründen Tünel Çalışmaları hakkında bilgi aldı.      


Salarha Tüneli Salarha Vadisi'ni Rize'nin şehir merkezine yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda, 2 gidiş 2 geliş yani çift tüp tünelle bağlayan bir ulaşım yapısıdır. Salarha tüneli bölge halkının ulaşımı ve şehir yapılanmasının rahatlayabilmesi için hayli önem arz etmektedir. Bitimine ve hizmete sunulmasına çok az kalınan tünelden Bakan Karaismailoğlu araçla geçiş yaptı. Tünelin Rize istikametinden girip, Salarha isikametinden çıkan Bakan Karaismailoğlu daha sonra tünel şantiyesini ziyaret etti.
        

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na yapmış olduğu incelemelerde Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve ilgili kurum amirleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi