BAKANLIKLARDA YENİ ATAMALAR RESMİ GAZETEDE

Türkiye 16.06.2020 - 09:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1870+ kez okundu.
 

BAKANLIKLARDA YENİ ATAMALAR RESMİ GAZETEDE

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12 nci ve 13 üncü maddeleri gereğince Turgut ASLAN atanmıştır. Kültür ve Turizm Bakanlığı Açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Türkay DALAN atanmıştır. Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet Umut TUNCER atanmıştır. Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Handan KARAKOÇ atanmıştır. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Açık bulunan Denizcilik Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ünal BAYLAN atanmıştır.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12 nci ve 13 üncü maddeleri gereğince Turgut ASLAN atanmıştır.


Kültür ve Turizm Bakanlığı


Açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Türkay DALAN atanmıştır.


Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet Umut TUNCER atanmıştır.


Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Handan KARAKOÇ atanmıştır.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı


Açık bulunan Denizcilik Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ünal BAYLAN atanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi