Balıkçı teknesi alabora oldu: Baba öldü, oğlu kurtarıldı

Karadeniz 30.09.2020 - 03:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2803+ kez okundu.
 

Balıkçı teknesi alabora oldu: Baba öldü, oğlu kurtarıldı

SAMSUN'un Tekkeköy ilçesinde, içerisinde baba ile oğlunun bulunduğu balıkçı teknesi fırtınada alabora oldu. çevredeki balıkçılar tarafından denizden çıkarılıp, kıyıya getirilen Hasan Koç hayatını kaybetti, oğlu Murat Koç kurtarıldı.   Olay, saat 23.00 sıralarında ilçedeki eski tersane alanında meydana geldi. Balık tutmak için denize açılan Hasan ve oğlu Murat Koç'un 8 metrelik tekneleri, çıkan fırtınada alabora oldu. Denize düşen baba ve oğlu çevredeki diğer balıkçılar tarafından kıyıya çıkarıldı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından durumu ağır olan Hasan Koç hastaneye kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti. Boğulma tehlikesi geçiren Murat Koç ise özel bir hastaneye götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.   

SAMSUN'un Tekkeköy ilçesinde, içerisinde baba ile oğlunun bulunduğu balıkçı teknesi fırtınada alabora oldu. çevredeki balıkçılar tarafından denizden çıkarılıp, kıyıya getirilen Hasan Koç hayatını kaybetti, oğlu Murat Koç kurtarıldı.

 

Olay, saat 23.00 sıralarında ilçedeki eski tersane alanında meydana geldi. Balık tutmak için denize açılan Hasan ve oğlu Murat Koç'un 8 metrelik tekneleri, çıkan fırtınada alabora oldu. Denize düşen baba ve oğlu çevredeki diğer balıkçılar tarafından kıyıya çıkarıldı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından durumu ağır olan Hasan Koç hastaneye kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti. Boğulma tehlikesi geçiren Murat Koç ise özel bir hastaneye götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi