BARTIN'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

BARTIN 30.04.2021 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2321+ kez okundu.
 

BARTIN'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

BARTIN'DA İNCELEMELERDE BULUNDU    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bartın Valisi Sinan Güner’i ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Cuma namazını Şadırvan Camii’nde kılan Bakan Karaismailoğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu, Karadeniz Sahil Yolu Projesi'nin Bartın- Amasra-Kurucaşile- Cide yolu bölümünde incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Amasra Limanı Yolcu İskelesi ve Yat Limanı inşaat alanını inceledi. 

BARTIN'DA İNCELEMELERDE BULUNDU 

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bartın Valisi Sinan Güner’i ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Cuma namazını Şadırvan Camii’nde kılan Bakan Karaismailoğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu, Karadeniz Sahil Yolu Projesi'nin Bartın- Amasra-Kurucaşile- Cide yolu bölümünde incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Amasra Limanı Yolcu İskelesi ve Yat Limanı inşaat alanını inceledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi