BASINDA ÇIKAN O HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ.

Spor 16.06.2021 - 23:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1780+ kez okundu.
 

BASINDA ÇIKAN O HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ.

20 Haziran Pazar günü kongresini geçekleştirecek olan ilimizin 2. Lig’deki temsilcisi Pazarspor’la ilgili bazı medya kuruluşlarında çıkan haberler üzerine Çaykur Rizespor Başkan Adayı Tahir Kıran’dan bir açıklama geldi. Çaykur Rizespor Başkan Adayı Tahir Kıran son günlerde medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek: “Pazarspor bizim kardeş kulübümüz olup ilimizin güzide kulüplerindedir. Adil bir seçim olması en büyük dileğimizdir. Çok adaylı olarak gerçekleştirecekleri kongrede, hangi aday seçilirse seçilsin, seçilen adaya ve kulübümüze desteğimizi sonuna kadar göstereceğiz. Hiç kimseye taraf değiliz aksine tarafsızlık konusunda çok hassasız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

20 Haziran Pazar günü kongresini geçekleştirecek olan ilimizin 2. Lig’deki temsilcisi Pazarspor’la ilgili bazı medya kuruluşlarında çıkan haberler üzerine Çaykur Rizespor Başkan Adayı Tahir Kıran’dan bir açıklama geldi.


Çaykur Rizespor Başkan Adayı Tahir Kıran son günlerde medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek: “Pazarspor bizim kardeş kulübümüz olup ilimizin güzide kulüplerindedir. Adil bir seçim olması en büyük dileğimizdir. Çok adaylı olarak gerçekleştirecekleri kongrede, hangi aday seçilirse seçilsin, seçilen adaya ve kulübümüze desteğimizi sonuna kadar göstereceğiz. Hiç kimseye taraf değiliz aksine tarafsızlık konusunda çok hassasız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi