BAŞHEKİM COVİD-19 SEBEBİYLE HAYATINI KAYBETTİ.

Türkiye 04.12.2020 - 15:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2311+ kez okundu.
 

BAŞHEKİM COVİD-19 SEBEBİYLE HAYATINI KAYBETTİ.

Başhekim corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti   Denizli’de bir hastasından corona bulaşan Denizli Cerrahi Hastanesi başhekimi Ahmet Bacanlı, gelişen komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti. Denizli'de 53 yaşındaki Klinik Mikrobiyoloji ve Enfektsiyon Hastalıkları Uzmanı Ahmet Bacanlı corona nedeniyle hayatını kaybetti. Denizli Devlet Hastanesi'nde bir dönem başhekimlik görevi yürüten son olarak Özel Cerrahi Hastanesi'nde başhekimlik yapan Bacanlı'ya bir hastasından corona virüsü bulaştığı öğrenildi. Evli ve iki çocuk babası Bacanlı bir süre corona tedavisini ayakta sürdürürken son bir haftada durumu kötüleşti ve yoğun bakıma alındı. Corona virüsün neden olduğu komplikasyonlar yüzünden yaşam savaşı veren Bacanlı'nın dün gece beyin kanaması geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi

Başhekim corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti
 

Denizli’de bir hastasından corona bulaşan Denizli Cerrahi Hastanesi başhekimi Ahmet Bacanlı, gelişen komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti.


Denizli'de 53 yaşındaki Klinik Mikrobiyoloji ve Enfektsiyon Hastalıkları Uzmanı Ahmet Bacanlı corona nedeniyle hayatını kaybetti. Denizli Devlet Hastanesi'nde bir dönem başhekimlik görevi yürüten son olarak Özel Cerrahi Hastanesi'nde başhekimlik yapan Bacanlı'ya bir hastasından corona virüsü bulaştığı öğrenildi.


Evli ve iki çocuk babası Bacanlı bir süre corona tedavisini ayakta sürdürürken son bir haftada durumu kötüleşti ve yoğun bakıma alındı. Corona virüsün neden olduğu komplikasyonlar yüzünden yaşam savaşı veren Bacanlı'nın dün gece beyin kanaması geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi