BAŞKAN AVRUPA BRONZ MADALYALI SPORCUYU KABUL ETTİ.

Spor 23.06.2021 - 11:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1763+ kez okundu.
 

BAŞKAN AVRUPA BRONZ MADALYALI SPORCUYU KABUL ETTİ.

RİZE BELEDİYESPOR'LU AZMİ KOCABEY'DEN AVRUPA'DA BRONZ MADALYA   19-20 Haziran tarihlerinde Hırvatistan'ın Porec şehrinde yapılan 27 ülkenin ve 369 sporcunun mücadele ettiği Ümitler Avrupa kupasında Milli judocumuz ve Rize Belediyespor kulubü sporcusu Azmi Kocabey 3. olarak bronz madalya kazandı.   İlk macını bay geçen Kocabey, ikinci macında seri başı olan İtalyan rakibini mağlup etti. Ücüncü maçında Çekya’lı rakibini yenerek çeyrek finale yükseldi.   Çeyrek finalde Slovekyalı rakibini yenerek yarı finale çıktı. Yarı finalde Azerbeycanlı rakibine  altın puanla (wazari puanıyla) yenilerek üçüncülük mücadelesine düştü ve bronz madalya macında rus rakibini ippon puanıyla kısa sürede yenerek turnuvayı bronz madalya ile tamamladı.   Kocabey, turnuvanın 1. gününde erkekler kategorisinde tek madalya alan sporcu olarak günü sonlandırdı.   Hedeflerinin önümüzde aylarda yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda şampiyonluk olduğunu belirten Antrenör Gökcan Akgün, "hedefimiz olan Avrupa şampiyonasında Ülkemize ve Rizemize Güzel Başarılar getireceğiz inşAllah" dedi.

RİZE BELEDİYESPOR'LU AZMİ KOCABEY'DEN AVRUPA'DA BRONZ MADALYA

 

19-20 Haziran tarihlerinde Hırvatistan'ın Porec şehrinde yapılan 27 ülkenin ve 369 sporcunun mücadele ettiği Ümitler Avrupa kupasında Milli judocumuz ve Rize Belediyespor kulubü sporcusu Azmi Kocabey 3. olarak bronz madalya kazandı.

 

İlk macını bay geçen Kocabey, ikinci macında seri başı olan İtalyan rakibini mağlup etti. Ücüncü maçında Çekya’lı rakibini yenerek çeyrek finale yükseldi.

 

Çeyrek finalde Slovekyalı rakibini yenerek yarı finale çıktı. Yarı finalde Azerbeycanlı rakibine  altın puanla (wazari puanıyla) yenilerek üçüncülük mücadelesine düştü ve bronz madalya macında rus rakibini ippon puanıyla kısa sürede yenerek turnuvayı bronz madalya ile tamamladı.

 

Kocabey, turnuvanın 1. gününde erkekler kategorisinde tek madalya alan sporcu olarak günü sonlandırdı.

 

Hedeflerinin önümüzde aylarda yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda şampiyonluk olduğunu belirten Antrenör Gökcan Akgün, "hedefimiz olan Avrupa şampiyonasında Ülkemize ve Rizemize Güzel Başarılar getireceğiz inşAllah" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi