Başkan Eroğlu belediye çalışmalarını yerinde inceledi

TOKAT 16.06.2021 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2756+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu belediye çalışmalarını yerinde inceledi

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Bedestenlioğlu Mahallesi bölgesinde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolları çalışmalarında incelemede bulundu.  Tokat Belediyesi tarafından Bedestenlioğlu ile Derbent Mahalleleri arasında bölgede çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 2019 yılında bölge sakinlerine vermiş olduğu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bölgede devam eden yol düzenleme, kaldırım ve asfalt hazırlık çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Eroğlu, "Tokat'ın her bir noktasında adeta şantiye yeri gibi hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Organize Sanayi Bölgesi'nde Derbent ve Bedestenlioğlu Mahallelerini ikiye ayıran, ortasından dere geçen bölgedeyiz. Bu bölgeyle alakalı çalışmalarımız ortaya çıkmaya başladı. Devlet Su İşleri Müdürlüğü'müzle ortaklaşa başlatmış olduğumuz proje neticesinde burada yer alan derenin ıslah çalışmasını tamamladık. Suyu kontrol altına aldık. Korkuluk çalışmalarımızı da tamamladık. Altyapıda da yeni hatlarımızı oluşturduk. Ekiplerimiz şuanda kaldırım ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.   VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ 2019 yılında "Mahalle Buluşmaları" kapsamında mahalle sakinlerinin isteği olan yürüyüş ve bisiklet yollarının yapıldığını belirten Başkan Eroğlu, çalışmaların birkaç ay içerisinde tamamlanacağını ifade ederek, "2019 Yılında mahalle sakinlerimize söz vermiş olduğumuz hem bisiklet hem de yürüyüş yoluyla ilgili çalışmamızı başlattık ve birkaç aya kadar bitirmiş olacağız. Karşıyaka, Behzat bölgesindeki gibi dere kenarında yürüyüş yollarımızı yapacağız. Derbent ve Bedestenlioğlu Mahallesi'ndeki sakinlerimiz yaklaşık 500 metrelik mesafede yürüyüş ve bisiklet yoluna kavuşmuş olacaklar. Mahalle sakinlerimize vermiş olduğumuz sözleri tutmuş olacağız. Mahallemize, bölge sakinlerimize ve Tokat'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.  

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Bedestenlioğlu Mahallesi bölgesinde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolları çalışmalarında incelemede bulundu.  Tokat Belediyesi tarafından Bedestenlioğlu ile Derbent Mahalleleri arasında bölgede çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 2019 yılında bölge sakinlerine vermiş olduğu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bölgede devam eden yol düzenleme, kaldırım ve asfalt hazırlık çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Eroğlu, "Tokat'ın her bir noktasında adeta şantiye yeri gibi hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Organize Sanayi Bölgesi'nde Derbent ve Bedestenlioğlu Mahallelerini ikiye ayıran, ortasından dere geçen bölgedeyiz. Bu bölgeyle alakalı çalışmalarımız ortaya çıkmaya başladı. Devlet Su İşleri Müdürlüğü'müzle ortaklaşa başlatmış olduğumuz proje neticesinde burada yer alan derenin ıslah çalışmasını tamamladık. Suyu kontrol altına aldık. Korkuluk çalışmalarımızı da tamamladık. Altyapıda da yeni hatlarımızı oluşturduk. Ekiplerimiz şuanda kaldırım ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

 

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ 2019 yılında "Mahalle Buluşmaları" kapsamında mahalle sakinlerinin isteği olan yürüyüş ve bisiklet yollarının yapıldığını belirten Başkan Eroğlu, çalışmaların birkaç ay içerisinde tamamlanacağını ifade ederek, "2019 Yılında mahalle sakinlerimize söz vermiş olduğumuz hem bisiklet hem de yürüyüş yoluyla ilgili çalışmamızı başlattık ve birkaç aya kadar bitirmiş olacağız. Karşıyaka, Behzat bölgesindeki gibi dere kenarında yürüyüş yollarımızı yapacağız. Derbent ve Bedestenlioğlu Mahallesi'ndeki sakinlerimiz yaklaşık 500 metrelik mesafede yürüyüş ve bisiklet yoluna kavuşmuş olacaklar. Mahalle sakinlerimize vermiş olduğumuz sözleri tutmuş olacağız. Mahallemize, bölge sakinlerimize ve Tokat'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi