Başkan Eroğlu: Kurban bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz

Rize 14.07.2021 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2013+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu: Kurban bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz

TOKAT Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla 'Kurban paylaşmak demektir. Paylaş ki kardeş olasın' kampanyasını başlattı. Başkan Eroğlu, küçükbaş kurbanının bin 200, büyükbaş kurban hissesinin ise bin 300 TL olduğunu ifade ederek, "Kurban bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz" dedi.    Tokat Belediyesi'nin Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Eroğlu, kesim noktaları, güvenlik önlemleri ve kurban bağışı ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Eroğlu, "Bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizler de Tokat Belediyesi olarak bayram için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Belediyemiz Aşevi ve Sosyal Market üzerinden hem küçükbaş hem de büyükbaş kurban kesimi yapacağız. Küçükbaş kurban bedelimiz bin 200, büyükbaş kurban bedelimiz ise bin 300 TL olarak belirledik. Kurbanlarımızı sizlerden aldığımız vekâletle Allah rızası için keserek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz. İsteğe bağlı olarak kesilen kurbanlardan 5 kilo hayır sahibi vatandaşlarımıza takdim ediyoruz. Veren el ile alan eli buluşturmuş oluyoruz" dedi. Kurban kesim alanlarıyla ilgili de açıklama yapan Başkan Eroğlu, Tokat Kurban Hizmetleri komisyonu kararı ile 42 nokta belirlediklerini söyledi. 

TOKAT Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla 'Kurban paylaşmak demektir. Paylaş ki kardeş olasın' kampanyasını başlattı. Başkan Eroğlu, küçükbaş kurbanının bin 200, büyükbaş kurban hissesinin ise bin 300 TL olduğunu ifade ederek, "Kurban bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz" dedi. 

 

Tokat Belediyesi'nin Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Eroğlu, kesim noktaları, güvenlik önlemleri ve kurban bağışı ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Eroğlu, "Bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizler de Tokat Belediyesi olarak bayram için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Belediyemiz Aşevi ve Sosyal Market üzerinden hem küçükbaş hem de büyükbaş kurban kesimi yapacağız. Küçükbaş kurban bedelimiz bin 200, büyükbaş kurban bedelimiz ise bin 300 TL olarak belirledik. Kurbanlarımızı sizlerden aldığımız vekâletle Allah rızası için keserek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz. İsteğe bağlı olarak kesilen kurbanlardan 5 kilo hayır sahibi vatandaşlarımıza takdim ediyoruz. Veren el ile alan eli buluşturmuş oluyoruz" dedi. Kurban kesim alanlarıyla ilgili de açıklama yapan Başkan Eroğlu, Tokat Kurban Hizmetleri komisyonu kararı ile 42 nokta belirlediklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi