Başkan Eroğlu: Önce insan ilkesini benimsedik

Karadeniz 02.12.2019 - 15:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1653+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu: Önce insan ilkesini benimsedik

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu mesajında, sosyal belediyecilik açısından engellilere yönelik bütün sorunları ortadan kaldırmak için Türkiye’de örnek birçok projeye imza attıklarını söyledi. Eroğlu, "3 Aralık Dünya Engelliler Gününde her bir engelli bireyimizin ve ailelerinin hayat kesitlerini içselleştiriyoruz. Şehrimizi, engelli kardeşlerimizin hayat standartlarına uygun hale getirmek için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki; onların yüzlerindeki gülücük, her birimizin kalbinde açan birer güle dönüşüyor.   Engellilerimizin günlük yaşama katılabilmeleri, toplumla bütünleşebilmeleri, fırsat eşitliğine sahip olarak toplum için katma değer üretecek bir konuma gelmeleri için Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde devletimiz tüm imkânlarımızı seferber etti. Bizim hizmet politikalarımızın temelinde ‘önce insan’ ilkesi vardır ve feda edilecek bir tek ferdimiz bile yoktur. Biz, Tokat Belediyesi olarak tek tek bütün hemşehrilerimizi kucaklamaya, kazanmaya; bu alanda şehrimizi çağdaş ve yaşanılabilir bir düzeye getirene kadar gayret göstermeye devam edeceğiz. Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bütün hemşehrilerimizi, bu alanda daha sorumlu davranmaya, daha yüksek bir hassasiyet göstermeye ve özürlülük sorununun çözümüne katkıda bulunmaya çağırıyorum. Unutmayın ki zihnimizdeki engelleri kaldırmadıkça, hiçbir yasa, uygulama, faaliyet engelli kardeşlerimizin yaşadıkları zorlukları gideremez. Bu bilinci yakalamamız gerektiğinin tekrar altını çiziyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde tüm engelli kardeşlerimize aileleri ve sevdikleriyle birlikte, sağlıklı, mutlu ve daha yaşanabilir bir dünya temenni ediyorum" dedi. 

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu mesajında, sosyal belediyecilik açısından engellilere yönelik bütün sorunları ortadan kaldırmak için Türkiye’de örnek birçok projeye imza attıklarını söyledi. Eroğlu, "3 Aralık Dünya Engelliler Gününde her bir engelli bireyimizin ve ailelerinin hayat kesitlerini içselleştiriyoruz. Şehrimizi, engelli kardeşlerimizin hayat standartlarına uygun hale getirmek için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki; onların yüzlerindeki gülücük, her birimizin kalbinde açan birer güle dönüşüyor.

 

Engellilerimizin günlük yaşama katılabilmeleri, toplumla bütünleşebilmeleri, fırsat eşitliğine sahip olarak toplum için katma değer üretecek bir konuma gelmeleri için Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde devletimiz tüm imkânlarımızı seferber etti. Bizim hizmet politikalarımızın temelinde ‘önce insan’ ilkesi vardır ve feda edilecek bir tek ferdimiz bile yoktur. Biz, Tokat Belediyesi olarak tek tek bütün hemşehrilerimizi kucaklamaya, kazanmaya; bu alanda şehrimizi çağdaş ve yaşanılabilir bir düzeye getirene kadar gayret göstermeye devam edeceğiz. Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bütün hemşehrilerimizi, bu alanda daha sorumlu davranmaya, daha yüksek bir hassasiyet göstermeye ve özürlülük sorununun çözümüne katkıda bulunmaya çağırıyorum. Unutmayın ki zihnimizdeki engelleri kaldırmadıkça, hiçbir yasa, uygulama, faaliyet engelli kardeşlerimizin yaşadıkları zorlukları gideremez. Bu bilinci yakalamamız gerektiğinin tekrar altını çiziyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde tüm engelli kardeşlerimize aileleri ve sevdikleriyle birlikte, sağlıklı, mutlu ve daha yaşanabilir bir dünya temenni ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi