Başkan Eroğlu: Taksici şehrin mihmandar yüzüdür

Karadeniz 11.07.2019 - 15:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1430+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu: Taksici şehrin mihmandar yüzüdür

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, taksici esnafı ile bir araya geldi. Taksi durakları, sorunları ve uygulamada yaşanan aksaklıkların dile getirildiği toplantıda Başkan Eroğlu, taksicilerin taleplerini dinledi. Şoförlere Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı (TESOB) Fehmi Çankaya ve Şoförler Odası Başkanı Bahadır Okur ve taksiciler Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu ziyaret etti. Taksicilerin ilettiği talepleri not alan Başkanı Eroğlu, ''Taksici şehrin mihmandar yüzüdür. Taksi durakları ve sorunlarını birlikte gidereceğiz.   Çalışmalarımızda hem esnafımızın, hem de halkımızın memnuniyetini önemsiyoruz. Sizler bizim çokça değer verdiğimiz esnaf grubusunuz. Ne kadar zorluklarla mücadele ettiğinizin farkındayım. Ben ilettiğiniz talepleri, sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda da notlarıma ekledim. Kararları birlikte alıp, beraber değerlendirmemiz lazım. Aldığım 12-13 not arasında şu an da çözüm bulmakta zorlandığım tek konu korsan taksi oldu. Ama İnşallah, gerek Emniyet güçleri gerekse sizlerle bunu da ilerleyen zamanlarda çözüme kavuşturacağımızı umuyorum" dedi. 

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, taksici esnafı ile bir araya geldi. Taksi durakları, sorunları ve uygulamada yaşanan aksaklıkların dile getirildiği toplantıda Başkan Eroğlu, taksicilerin taleplerini dinledi. Şoförlere Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı (TESOB) Fehmi Çankaya ve Şoförler Odası Başkanı Bahadır Okur ve taksiciler Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu ziyaret etti. Taksicilerin ilettiği talepleri not alan Başkanı Eroğlu, ''Taksici şehrin mihmandar yüzüdür. Taksi durakları ve sorunlarını birlikte gidereceğiz.

 

Çalışmalarımızda hem esnafımızın, hem de halkımızın memnuniyetini önemsiyoruz. Sizler bizim çokça değer verdiğimiz esnaf grubusunuz. Ne kadar zorluklarla mücadele ettiğinizin farkındayım. Ben ilettiğiniz talepleri, sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda da notlarıma ekledim. Kararları birlikte alıp, beraber değerlendirmemiz lazım. Aldığım 12-13 not arasında şu an da çözüm bulmakta zorlandığım tek konu korsan taksi oldu. Ama İnşallah, gerek Emniyet güçleri gerekse sizlerle bunu da ilerleyen zamanlarda çözüme kavuşturacağımızı umuyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi