BAŞKAN KÖSEOĞLU ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI.

Sendika 09.11.2020 - 20:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2664+ kez okundu.
 

BAŞKAN KÖSEOĞLU ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI.

Sıkı sağlık tedbirleri altında eğitime başlayan okullarda Türk Eğitim Sen Rize Şubesi üyesi öğretmenleri okullarında ziyaret ederek yalnız bırakmıyor.       Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu Covid-19 tehlikesi altında eğitime başlayan okullarda üyesi Öğretmenleri ziyaret ettiklerini söyleyerek şunları söyledi’zor şartlar altında öğretmenlerimiz bu eğitim öğretim yılında da görev başında. Covid-19 tehlikesi karşısında sosyal mesafe temizlik ve maske ile eğitim öğretim yapmak zor olsa da öğretmenlerimiz şefkatle hevesle görev başında. Öğretmen ve öğrencilerimiz umutlarını hiçbir zaman kaybetmemeli. Bugün Rize'nin İkizdere ilçesinde eğitim çalışanlarıyla birlikteydik dertlerini dinledik var olsunlar Türk eğitim sen varsa Umut var dedik ayrıldık, tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz’dedi.

Sıkı sağlık tedbirleri altında eğitime başlayan okullarda Türk Eğitim Sen Rize Şubesi üyesi öğretmenleri okullarında ziyaret ederek yalnız bırakmıyor.

     
Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu Covid-19 tehlikesi altında eğitime başlayan okullarda üyesi Öğretmenleri ziyaret ettiklerini söyleyerek şunları söyledi’zor şartlar altında öğretmenlerimiz bu eğitim öğretim yılında da görev başında. Covid-19 tehlikesi karşısında sosyal mesafe temizlik ve maske ile eğitim öğretim yapmak zor olsa da öğretmenlerimiz şefkatle hevesle görev başında. Öğretmen ve öğrencilerimiz umutlarını hiçbir zaman kaybetmemeli. Bugün Rize'nin İkizdere ilçesinde eğitim çalışanlarıyla birlikteydik dertlerini dinledik var olsunlar Türk eğitim sen varsa Umut var dedik ayrıldık, tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi