BAŞKAN METİN'DEN RİZE SAHİLDE İNCELEME..

Rize 19.06.2021 - 15:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3052+ kez okundu.
 

BAŞKAN METİN'DEN RİZE SAHİLDE İNCELEME..

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, iki günlük Ankara ziyaretinin ardından döndüğü Rize’de hafta sonu sahilde incelemelerde bulundu. İslampaşa mahallesi Tıp fakültesi karşısında sahilde oluşturulan piknik alanı, Yamaç Paraşüt pisti ve çocuk Trafik eğitim pistinde bulunan  sporcu ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Metin, yapılan hizmetlerden duyulan memnuniyetin kendilerini daha da motive ettiğini belirtti. Piknik yapan ailelerin sofralarında ikramlarını tadıp selamlaşan Başkan Rahmi Metin, buradaki çocuklarla bir süre sohbet edip hediye takdiminde bulunarak, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Başkan Metin, daha sonra da saha çalışmalarını incelemek üzere veda etti.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, iki günlük Ankara ziyaretinin ardından döndüğü Rize’de hafta sonu sahilde incelemelerde bulundu. İslampaşa mahallesi Tıp fakültesi karşısında sahilde oluşturulan piknik alanı, Yamaç Paraşüt pisti ve çocuk Trafik eğitim pistinde bulunan  sporcu ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Metin, yapılan hizmetlerden duyulan memnuniyetin kendilerini daha da motive ettiğini belirtti.


Piknik yapan ailelerin sofralarında ikramlarını tadıp selamlaşan Başkan Rahmi Metin, buradaki çocuklarla bir süre sohbet edip hediye takdiminde bulunarak, çocukların mutluluğuna ortak oldu.


Başkan Metin, daha sonra da saha çalışmalarını incelemek üzere veda etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi