BAŞKAN RİZESPOR'A HAKİM OLMAYA ÇALIŞIYOR AMA...

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.09.2022 - 11:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2013+ kez okundu.
 

BAŞKAN RİZESPOR'A HAKİM OLMAYA ÇALIŞIYOR AMA...

Daha iyi çiftliği nerde bulacak   Yetki ve kontrolün kullanımı, onu sana verenlerin güvenini kazanmana bağlıdır. Yönetmesi gereken insanlar, işine hakim olmadığını hissediyorsa hiçbir liderin şansı yoktur. Başkan İbrahim Turgut’da Rizespor’a hakim olmaya çalışıyor ama hakim olamadığından bir çok yanlışlarda peşi sıra yapılıyor.  Futbolda yetki verenler başkanlardır ama Rizespor’ da yetki veren Osman Aşkın Bak’ da vardır.   Teknik direktöre güvenleri ve destekleri konusunda açık ve net iseler, teknik direktörün işini çok daha fazla kolaylaştırırlar. Bir teknik direktöre, patronunun desteğine sahip olduğunu bilmekten daha çok güven veren bir şey yoktur. Bülent Korkmaz’a geldiği günden itibaren güven ve destek vardı. Ancak Korkmaz, güvene ve kendisinden olan beklentilere karşılık veremedi. Bülent hoca, daha iyi çiftliği nerede bulacak. Asıyor, kesiyor gönderiyor. Kafa tutuyor, hesap soran yok. Yanlışlar yapıyor hesap soran yok. Hesabı ben veririm diyor hep mazeret hesapları yapıyor. Birde tazminat hesabı var tabi ki. Başarılı olduğun sürece insanlar sana değer verir. Hoca başarısızlığında yanlış üstüne yanlışlar yapıyor.  Geçen sezon geldiği günden itibaren hiçbir başarısı yok, üst üste 2 maç galibiyet alamadı ego, kapris ve kibirle onu gönder bunu gönder. Haftalar aylar geçti takımı geliştiremedi.   Başkanlar yani patronlar bilmeli ki eğer futbolcular ile teknik direktör arasında anlaşmazlık varsa bunu çözmesi gerekir. Hoca için şu futbolcuları gönder, takımda görmek istemiyorum demesi çok kolay. Bülent hoca’ da çatır çatır gönderiyor. Çünkü parayı kendi vermiyor kulüp veriyor. Rizespor’da çiftlik ya verin verin gitsinler. Zaten kulüplerin borçlanmalarının en büyük nedeni teknik kadrolardır. Bülent Hoca son olarak Gökhan Gönül, Eren Albayrak ve Selim Ay’ ıda kadro dışı bıraktı. Yönetim, “üç futbolcumuz kadro dışı bırakılmadı. Futbolcularımıza talepleri doğrultusunda izin verilmiştir” açıklamasını yaptı. Şimdi yıllık izne gönderdiğiniz futbolculara paralarını da verirsiniz. Sırada  Bolasie ile Mendes’ de var. Ama bu iki ismin ücretleri çok yüksek. Sözleşmelerinde de maddeler var. Aklın sınırlarını zorluyorsunuz. Hizmet ettikleri patronlardan üstün hizmetler karşılığında korkunç bir muamele gören çok fazla sayıda teknik direktör vakası vardı. Bülent hocada çalımlar atarak  

Daha iyi çiftliği nerde bulacak

 

Yetki ve kontrolün kullanımı, onu sana verenlerin güvenini kazanmana bağlıdır. Yönetmesi gereken insanlar, işine hakim olmadığını hissediyorsa hiçbir liderin şansı yoktur. Başkan İbrahim Turgut’da Rizespor’a hakim olmaya çalışıyor ama hakim olamadığından bir çok yanlışlarda peşi sıra yapılıyor.  Futbolda yetki verenler başkanlardır ama Rizespor’ da yetki veren Osman Aşkın Bak’ da vardır.

 

Teknik direktöre güvenleri ve destekleri konusunda açık ve net iseler, teknik direktörün işini çok daha fazla kolaylaştırırlar. Bir teknik direktöre, patronunun desteğine sahip olduğunu bilmekten daha çok güven veren bir şey yoktur. Bülent Korkmaz’a geldiği günden itibaren güven ve destek vardı. Ancak Korkmaz, güvene ve kendisinden olan beklentilere karşılık veremedi. Bülent hoca, daha iyi çiftliği nerede bulacak. Asıyor, kesiyor gönderiyor. Kafa tutuyor, hesap soran yok. Yanlışlar yapıyor hesap soran yok. Hesabı ben veririm diyor hep mazeret hesapları yapıyor. Birde tazminat hesabı var tabi ki. Başarılı olduğun sürece insanlar sana değer verir. Hoca başarısızlığında yanlış üstüne yanlışlar yapıyor.  Geçen sezon geldiği günden itibaren hiçbir başarısı yok, üst üste 2 maç galibiyet alamadı ego, kapris ve kibirle onu gönder bunu gönder. Haftalar aylar geçti takımı geliştiremedi.

 

Başkanlar yani patronlar bilmeli ki eğer futbolcular ile teknik direktör arasında anlaşmazlık varsa bunu çözmesi gerekir. Hoca için şu futbolcuları gönder, takımda görmek istemiyorum demesi çok kolay. Bülent hoca’ da çatır çatır gönderiyor. Çünkü parayı kendi vermiyor kulüp veriyor. Rizespor’da çiftlik ya verin verin gitsinler. Zaten kulüplerin borçlanmalarının en büyük nedeni teknik kadrolardır. Bülent Hoca son olarak Gökhan Gönül, Eren Albayrak ve Selim Ay’ ıda kadro dışı bıraktı. Yönetim, “üç futbolcumuz kadro dışı bırakılmadı. Futbolcularımıza talepleri doğrultusunda izin verilmiştir” açıklamasını yaptı. Şimdi yıllık izne gönderdiğiniz futbolculara paralarını da verirsiniz. Sırada  Bolasie ile Mendes’ de var. Ama bu iki ismin ücretleri çok yüksek. Sözleşmelerinde de maddeler var. Aklın sınırlarını zorluyorsunuz. Hizmet ettikleri patronlardan üstün hizmetler karşılığında korkunç bir muamele gören çok fazla sayıda teknik direktör vakası vardı. Bülent hocada çalımlar atarak  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi