BAŞKAN TAKIMLA MORAL YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.

Spor 22.10.2021 - 22:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2752+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAKIMLA MORAL YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.

Başkanımız Tahir Kıran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Futbolcularla  Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi .   Kulüp Başkanı Tahir Kıran ve yönetim kurulu üyeleri, yarın oynayacak Kasımpaşa maçı öncesi Çaykur Rizespor teknik ekibi ve futbolcularla  moral yemeğinde bir araya geldi.    Yemekte arkadaşlarının Rizespor futbolcusu Bryan Dabo'ya yaptıkları  sürpriz eğlenceli anlara sahne oldu.  Hep beraber yiyilen yemeğin ardından konuşan Başkan Tahir Kıran takıma moral olması için bu yemek organizasyonu düzenlediklerini belirterek, “yarın galip gelerek bu kötü günleri geride bırakacağımıza inanıyoruz” dedi. Kaptan Selim Ay ise moral yemeğinden duyduğu memnuniyeti aktararak, “başkanımıza ve taraftarımıza karşı mahcubuz. Yarın galip gelerek hem başkanımıza hem de bizi bugüne kadar destekleyen taraftarlarımıza 3 puanı hediye etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkanımız Tahir Kıran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Futbolcularla  Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi .
 

Kulüp Başkanı Tahir Kıran ve yönetim kurulu üyeleri, yarın oynayacak Kasımpaşa maçı öncesi Çaykur Rizespor teknik ekibi ve futbolcularla  moral yemeğinde bir araya geldi. 
 

Yemekte arkadaşlarının Rizespor futbolcusu Bryan Dabo'ya yaptıkları  sürpriz eğlenceli anlara sahne oldu. 
Hep beraber yiyilen yemeğin ardından konuşan Başkan Tahir Kıran takıma moral olması için bu yemek organizasyonu düzenlediklerini belirterek, “yarın galip gelerek bu kötü günleri geride bırakacağımıza inanıyoruz” dedi.


Kaptan Selim Ay ise moral yemeğinden duyduğu memnuniyeti aktararak, “başkanımıza ve taraftarımıza karşı mahcubuz. Yarın galip gelerek hem başkanımıza hem de bizi bugüne kadar destekleyen taraftarlarımıza 3 puanı hediye etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi