BAŞKENT ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINMIŞTI.

Eğitim 04.01.2022 - 21:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3972+ kez okundu.
 

BAŞKENT ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINMIŞTI.

Rize eğitim camiasının çok yakndan tanıdğı Rizeli eğitimci Servet AKARSU'ya yeni görev Uzun yıllar Rize Öğretmenevi ve Ankara Başkent öğretmenevinde Müdür olarak görev yapan  ve geçtiğimiz günlerde  anlaşılmaz bir şekilde görevden alınan Rizeli eğitimci  Servet AKARSU   Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Ankara HİZMETİÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ ve AKŞAM SANAT OKULU'na Müdür olarak atandı. Başkent Öğretmevi Müdürlüğünden alınması Rize eğitim camiasında şaşkınlık ve üzüntü yaratan AKARSU'nun Bakanlık onayı ile yeniden eşdeğer bir göreve atanması Ankara ve Rize eğitim camiasında memnuniyetle karşılandı. RizeninSesi ailesi olarak Sayın AKARSU'yu tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.  

Rize eğitim camiasının çok yakndan tanıdğı Rizeli eğitimci Servet AKARSU'ya yeni görev


Uzun yıllar Rize Öğretmenevi ve Ankara Başkent öğretmenevinde Müdür olarak görev yapan  ve geçtiğimiz günlerde  anlaşılmaz bir şekilde görevden alınan Rizeli eğitimci  Servet AKARSU   Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Ankara HİZMETİÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ ve AKŞAM SANAT OKULU'na Müdür olarak atandı.


Başkent Öğretmevi Müdürlüğünden alınması Rize eğitim camiasında şaşkınlık ve üzüntü yaratan AKARSU'nun Bakanlık onayı ile yeniden eşdeğer bir göreve atanması Ankara ve Rize eğitim camiasında memnuniyetle karşılandı.


RizeninSesi ailesi olarak Sayın AKARSU'yu tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi