BAŞVURULAR CUMA GÜBNÜ SONA ERİYOR

Rize 29.08.2021 - 17:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2269+ kez okundu.
 

BAŞVURULAR CUMA GÜBNÜ SONA ERİYOR

Rize İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Rize İl genelinde Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Rize'de 500 kişinin okullarda çalıştırılmak üzere işe alınacağını söyledi. Kiraz, Toplum Yararına Programlar'da çalıştırılmak üzere işe alınacak kişilerin başvurularının 30 Ağustos Pazartesi günü başlayacağını, 3 Eylül Cuma günü sona ereceğini belirtti. Başvuruların sadece internet üzerinden sube.iskur.gov.tr ile e-devlet ve ALO-170 üzerinden yapılacağını belirten Kiraz , işe girecek ve yedek adayların tamamının noter tarafından kura ile belirleneceğini isöyledi.  

Rize İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Rize İl genelinde Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Rize'de 500 kişinin okullarda çalıştırılmak üzere işe alınacağını söyledi.


Kiraz, Toplum Yararına Programlar'da çalıştırılmak üzere işe alınacak kişilerin başvurularının 30 Ağustos Pazartesi günü başlayacağını, 3 Eylül Cuma günü sona ereceğini belirtti.


Başvuruların sadece internet üzerinden sube.iskur.gov.tr ile e-devlet ve ALO-170 üzerinden yapılacağını belirten Kiraz , işe girecek ve yedek adayların tamamının noter tarafından kura ile belirleneceğini isöyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi