BAYRAM ÖNCESİ RİZE'YE UÇMAK ŞİMDİLİK MÜMKÜM DEĞİL

Rize 06.06.2022 - 14:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2083+ kez okundu.
 

BAYRAM ÖNCESİ RİZE'YE UÇMAK ŞİMDİLİK MÜMKÜM DEĞİL

Rize  Havalimanı Bayram Arefesinde seferler doldu   Yeni Seferler ŞMDİLİK  yok Kurban Bayramı arefesinde İstanbul’dan Rize  Havalimanı’na yolcu taşıyacak tüm uçak seferleri doldu.  Ancak yeni uçak seferleri şimdilik konulmadı. Türk Hava Yolları’nın (THY) internet sitesinden yer alan bilgilere göre, Kurban Bayramı arefesi olan 8 Temmuz 2022 Cuma günü İstanbul Havalimanı’ndan Rize  Havalimanı’na ait THY’nin 4 seferi arefeye 40 gün kala 1 Haziran ‘da doldu. İstanbul Havalimanı’ndan Rize’ye arefe günü uçak seferlerinin tamamının dolmasına rağmen 6 gündür yeni sefer konulmadı.   Sabiha Gökçen Havalimanından  da Rize  Havalimanı’na  arefe günü için konan  2 uçak seferi bugün itibarıyla dolmuş durumda. Rize ve Bölge halkı Bayram öncesi Rize Havalimanına sadece İstanbul ,Ankara dan değil İzmir , Adana ve Antalya'dan da ek sefer istiyor

Rize  Havalimanı Bayram Arefesinde seferler doldu   Yeni Seferler ŞMDİLİK  yok

Kurban Bayramı arefesinde İstanbul’dan Rize  Havalimanı’na yolcu taşıyacak tüm uçak seferleri doldu.  Ancak yeni uçak seferleri şimdilik konulmadı.


Türk Hava Yolları’nın (THY) internet sitesinden yer alan bilgilere göre, Kurban Bayramı arefesi olan 8 Temmuz 2022 Cuma günü İstanbul Havalimanı’ndan Rize  Havalimanı’na ait THY’nin 4 seferi arefeye 40 gün kala 1 Haziran ‘da doldu. İstanbul Havalimanı’ndan Rize’ye arefe günü uçak seferlerinin tamamının dolmasına rağmen 6 gündür yeni sefer konulmadı.
 

Sabiha Gökçen Havalimanından  da Rize  Havalimanı’na  arefe günü için konan  2 uçak seferi bugün itibarıyla dolmuş durumda.


Rize ve Bölge halkı Bayram öncesi Rize Havalimanına sadece İstanbul ,Ankara dan değil İzmir , Adana ve Antalya'dan da ek sefer istiyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi