Bayram tatilinde Highway'e 1 milyon kişi geldi

Karadeniz 11.06.2019 - 11:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1891+ kez okundu.
 

Bayram tatilinde Highway'e 1 milyon kişi geldi

BOLU Dağı'nda TEM Otoyolu üzerinde bulunan Highway Outlet'i 9 günlük Ramazan bayramı tatilinde 1 milyon kişi ziyaret etti. Bolu Dağı A.Ş. bünyesinde Polis Bakım ve Yardım Sandığı(POLSAN) tarafından işletmeciliği yürütülen, Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi Highway Outlet, dokuz günlük bayram tatili boyunca, hem Türkiye’den hem de yurt dışından gelen ziyaretçilerin akınına uğradı.   31 Mayıs Cuma günü mesai bitimiyle başlayan Ramazan Bayramı tatili, 9 Haziran Pazar günü sona ererken, Highway Outlet bu dönemde 1 milyon kişi tarafından ziyaret edildi. Hem otoyoldan hem de D-100 girişinden bağlantısı bulunan Highway’de otopark alanları yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. Alışveriş Merkezi bünyesinde Bolu Dağı A.Ş. tarafından işletilen oteller de tamamen doldu.  

BOLU Dağı'nda TEM Otoyolu üzerinde bulunan Highway Outlet'i 9 günlük Ramazan bayramı tatilinde 1 milyon kişi ziyaret etti. Bolu Dağı A.Ş. bünyesinde Polis Bakım ve Yardım Sandığı(POLSAN) tarafından işletmeciliği yürütülen, Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi Highway Outlet, dokuz günlük bayram tatili boyunca, hem Türkiye’den hem de yurt dışından gelen ziyaretçilerin akınına uğradı.

 

31 Mayıs Cuma günü mesai bitimiyle başlayan Ramazan Bayramı tatili, 9 Haziran Pazar günü sona ererken, Highway Outlet bu dönemde 1 milyon kişi tarafından ziyaret edildi. Hem otoyoldan hem de D-100 girişinden bağlantısı bulunan Highway’de otopark alanları yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. Alışveriş Merkezi bünyesinde Bolu Dağı A.Ş. tarafından işletilen oteller de tamamen doldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi