BAZI KULÜPLER ETİK OLMAYAN ŞEYLER YAPIYOR

Spor 12.01.2021 - 14:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2927+ kez okundu.
 

BAZI KULÜPLER ETİK OLMAYAN ŞEYLER YAPIYOR

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Oğulcan Çağlayan'ın Rize'den ayrılmasının kendi tasaraffunda yapılmış bir hareket olduğuna kesinlikle inanmadığını belirterek "Bazı kulüpler etik olmayan şeyler yapıyor. Ondan sonra zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıyor" dedi A Spor canlı yayınında Aykut İnce'nin sorularını yanıtlayan Kartal İ Hukuksal sürecin devam ettiğini, Uyuşumazlık Çözüm Kurulu'nun verdiği bir karar olduğunu söyleyen Rizespor Başkanı, "İnşallah en doğru kararı verirler, kimsenin hakkı yenmez" dedi. Kartal, basın toplantısıyla bazı açıklamalarda bulunacağını belirterek konuşmasına şöyle devam etti: "Bazı kulüpler etik olmayan şeyleri yaparak bazı şeyler yapıyor. Ondan sonra zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıyor. Bu tip insanların bence kulüp yönetmemesi lazım. Yani kulüpte yöneticilik yapıyorsanız karşı kulübün sporcunun hakkını çok güzel düşünmeniz gerekir. Hep keseri kendi tarafına yontmanın bir anlamı yok. Hepimiz yöneticiyiz ve birbirimizle dostuz. Neticede problem yaratmak,birbirimize husumet beslemek doğru değil diye düşünüyorum."

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Oğulcan Çağlayan'ın Rize'den ayrılmasının kendi tasaraffunda yapılmış bir hareket olduğuna kesinlikle inanmadığını belirterek "Bazı kulüpler etik olmayan şeyler yapıyor. Ondan sonra zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıyor" dedi


A Spor canlı yayınında Aykut İnce'nin sorularını yanıtlayan Kartal İ Hukuksal sürecin devam ettiğini, Uyuşumazlık Çözüm Kurulu'nun verdiği bir karar olduğunu söyleyen Rizespor Başkanı, "İnşallah en doğru kararı verirler, kimsenin hakkı yenmez" dedi.

Kartal, basın toplantısıyla bazı açıklamalarda bulunacağını belirterek konuşmasına şöyle devam etti: "Bazı kulüpler etik olmayan şeyleri yaparak bazı şeyler yapıyor. Ondan sonra zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıyor. Bu tip insanların bence kulüp yönetmemesi lazım. Yani kulüpte yöneticilik yapıyorsanız karşı kulübün sporcunun hakkını çok güzel düşünmeniz gerekir. Hep keseri kendi tarafına yontmanın bir anlamı yok. Hepimiz yöneticiyiz ve birbirimizle dostuz. Neticede problem yaratmak,birbirimize husumet beslemek doğru değil diye düşünüyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi